Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma, ha egy nő nem "mű"?
Mindkettő lehet igénytelen és igényes is.
A műköröm se minden esetben karvaly karom, hanem vannak rövidebb, ízlésesebb körmök például. De az is lehet igényes, ha valakinek csak simán ,,natúr" körmei vannak, rövidre vágva, tiszták legyenek, ez a lényeg. Amikor a saját köröm meg van hagyva hosszúra és sárga, barna, fekete, na az igénytelen.
A festett szemöldök is sokféle lehet. Mostanában az a divat, hogy ilyne bazi vastag szemöldököt festetnek/tetováltatnak a lányok, ami 80%-nak borzalmasan áll egyszerűen nem megy az arcukhoz. Cara Delevingne-nak lehet, hogy jól áll, de ugye elég kevesen hasonlítanak rá. De ami picit vékonyabb, nem annyira mű, igényes, úgynevezett szálas tetoválás, az pl. nagyon szép tud lenni, keretet ad az arcnak, természetes hatást kelt. Sokaknál probléma, hogy sajnos régebbi divathoz alkalmazkodva nagyon vékonyra szedték ki anno és mos már ki van ritkulva, hiányos, csúnya. Így értelemszerűen vagy a festés, vagy a tetoválás mellett döntenek.
A szolárium szerintem se való semmire. Amellett, hogy baromi veszélyes (bőrrák), a pirított r...nc sehogy sem tud szép lenni.
Nem, éppen ellenkezőleg.
Az összes eddigi páromnak több cucca volt túrázáshoz, mint sminkeléshez, és több időt töltöttek olvasással, mint szoláriumozással :)
Én ezt a típust jobban szeretem, a műnőket meg kerülöm, nem az én típusom, és én sem az övék, nem egymást keressük.
(ui: persze, ha férfiben olyat keresel, aki a kigyúrt, szolis, legújabb divatot követő, akkor gond, mert ők a műnőket szokták hajtani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!