Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tükröz az, hogy vv soma 5 nap alatt 268 lányt hódított meg?
Figyelt kérdés
2018. jan. 19. 18:41
11/33 A kérdező kommentje:
Ezt birom, hogy itt meg el van jatszva, hogy nem ez
a valosag:
2018. jan. 19. 19:02
12/33 anonim válasza:
Nem lepődnék meg rajta, már amennyi buta nő létezik és mászkál közöttünk...
13/33 anonim válasza:
"Mit tükröz az, hogy vv soma 5 nap alatt 268 lányt hódított meg?"
Azt, hogy a 268 a legnagyobb szám, amit vv soma ismer ;)
14/33 A kérdező kommentje:
De szellemes valaki.
2018. jan. 19. 19:20
15/33 anonim válasza:
"De szellemes valaki."
Soma!? Te vagy az!?
16/33 anonim válasza:
Ja hogy tinderen???? :D Istenem... “hoditott meg” aha... nekem 421 parom van akkor erezhetem ugy hogy mindet meghoditottam? Uristen mekkora Casanova vagyok :O Igaz hogy ebbol csak harommal talalkoztam szemelyesen dehat kit erdekel 👌
17/33 anonim válasza:
Valoszinuleg az a 268 lany is csak azert huzta jobbra mert hires, egyebkent a halfeju torpe nem sok not vonzana be hiaba szedi a szemoldoket meg szolizik egesz nap.
18/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miert kell ellenkezni, mikor tudjuk jol mind, hogy ez a valosag.
2018. jan. 19. 20:14
19/33 anonim válasza:
Oké, de VV soma női változata, aki bikinis képeket pakol ki instagramra fél nap alatt szerezne 2680 férfit, aki körülugrálja, sőt, akár otthagyná érte a barátnőjét/feleségét. Nem értem, mit akarsz bizonyítani.
20/33 anonim válasza:
Ki az a vv Soma? Ellenség? Az. Aki ilyen fos műsorokban szerepel az bizony ellenség. Lehet,hogy kém is. Ki kell hallgatni, tisztogatni kell már! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!