Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek maguknak mi a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek maguknak mi a véleményük arról ha egy 26 éves ember rágyújt a saját kocsijában?

Figyelt kérdés
Mit sugall arról a férfiról aki a saját kocsijába dohányzik és nem egy szegényebb emberre kell gondolni hanem egy elég tehetős csládból származóra ?
2018. jan. 19. 00:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azt sugallja, hogy van cigije és nem fog tőlem kérni. Egyébként én se gyújtanék rá, még nem tehetős ember kocsijában sem, és ha már ott vagyok, akkor ő se fújja a képembe a füstöt. Meg lehet oldani, hogy ne az autóban gyújtsunk rá, ennyi. Ha mégis megteszi, akkor megemlítem neki, hogy lekötelezne, ha abbahagyná.
2018. jan. 19. 09:46
 22/27 anonim ***** válasza:

Az ő kocsija, ha rágyújt benne,akkor rágyújt, a fenét érdekli.

Az viszont bunkóság, ha elvisz valakit és nincs rá tekintettel , rágyújt úgy is, hogy a másik nem dohányzik.

De a saját kocsija,azt csinál benne, amit akar végülis.

Szerintem is igénytelenség és sokat veszt a kocsi az értékén így.

2018. jan. 19. 09:54
 23/27 anonim ***** válasza:
Inkább negatív, de még tudom érteni, ha egyedül ūl az autóban.
2018. jan. 19. 10:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Én igénytelenségnek tartom lakásban és autóban dohányozni, nem vetne jó fényt az illetőre. Mindegy, hogy tehetős vagy sem.
2018. jan. 19. 12:03
 25/27 anonim ***** válasza:
A párom nèha rágyújtott a kocsijában de az tabu volt, hogy akkor is mikor mellette ülök. Alkalmk dohányos de fontos neki az egészségem. Ilyen esetben nem zavar, még értékelem is, hogy figyel rám közben. Ha mellette kellene fulladoznom az nem tetszene.
2018. jan. 19. 13:20
 26/27 anonim ***** válasza:

A saját kocsijában azt tesz, amit akar. Sokkal cinkesebb dolog ezt megtiltani. Vegyen magának kocsit, ha nem bírja a füstöt.

A piros kezeket visszaadtam.

2018. szept. 1. 02:18
 27/27 anonim ***** válasza:

Az ő kocsija

Azt tesz benne amit akar

Ha kockapókerezni támad kedve a csomagtartóban, akkor tegye azt

Aki ebbe bele akar ugatni az egy kisstílű csicska alak

Én is adtam a piros kezet

2019. szept. 18. 04:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!