Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek maguknak mi a véleményük arról ha egy 26 éves ember rágyújt a saját kocsijában?
Rengetegen dohányoznak a kocsijukban, ezen nem szoktam megrökönyödni, csak azon, hogy dohányoznak.
Külön tetszett az a szöveg, hogy ha leereszttett ablaknál, kint tartva a cigit, akkor nem gáz. A füst az "qurvára gáz", szóval ha nincs hermetikusan elzárva a kocsi, akkor bemegy a füst.
Az anyagi helyzet sem tudom hogy hogy jön ide, vagy arra irányul a kérdés, hogy a család tolta a segge alá a kocsit? Ez a része is totál hidegen hagy.
Ön az elvtársak idejéből maradt ránk ha szabadna megkérdeznem?
Nagypapa a 6-elemi iskolával tsz-elnök volt netalán és dohányzott a Moszkvicsban- miközben maga a hátsó ülésen nyalogatta a 'Kojak nyalókát?
Azt sugallja, hogy ennek a büdös pof.ájú prolinak se sikerült pénzen műveltséget vagy neveltetést vásárolni.
Ne erőltesd a magázódást, ha nem megy.
Kinek mi köze hogy a saját kocsimban mit csinálok. Emegy a pics@ba az aki ebbe beleszól. Természetesen ha nemdohányzót szállítok nem fogom a füsötö az orra alá fujni mert akkor nem gyujtok rá. Akinek nem tetszik ne szálljon be a kocsimba.
Micsoda hülye kérdés. Engem sem érdekel ki mit csinál a lakásában.
Igénytelen. Nem ülnék be a kocsiba, az embert meg elkerülném messzire. Azt gondolnám, nem vigyáz a dolgaira, nem átgondolt pénzügyek terén (sokkal kevesebbet ér egy cigis kocsi), illetve sajnálnám az autószerelőt akinek be kell ülnie a hányadékszagú kotlájába.
Ráadásul sok ilyen kidobja a csikket az ablakon, azt megetetném vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!