Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek maguknak mi a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek maguknak mi a véleményük arról ha egy 26 éves ember rágyújt a saját kocsijában?

Figyelt kérdés
Mit sugall arról a férfiról aki a saját kocsijába dohányzik és nem egy szegényebb emberre kell gondolni hanem egy elég tehetős csládból származóra ?
2018. jan. 19. 00:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem értem a két utolsót miért kellett ennyire lepontozni.
2018. jan. 19. 01:13
 12/27 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem igénytelenség. Szerencsére a párom már leszokott, de régebben sem az autóban, sem a lakásban nem gyújtott rá, mindig kiment a ház elé még akkor is, ha amúgy mellette más simán bagózott a lakásban.
2018. jan. 19. 01:19
 13/27 anonim ***** válasza:
11%
Én férfi vagyok ugyan, de fordított helyzetben nem zavarna. Az ő kocsija, felőlem pöfékelhet benne, amennyi jólesik :) Ha ez a legnagyobb hibája, minden más klappol, még örülni is fogok, hogy csak ennyi hibája van :D
2018. jan. 19. 02:16
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
Alapból nem lenne a pasim, mivel dohányosokkal nem kezdek, undorodok a cigitől. Azt csinálsz a kocsidban, amit akarsz, de ezt is undorítónak találom, proli dolog :D
2018. jan. 19. 05:21
 15/27 anonim ***** válasza:
14%
Totál semleges infó. Én is dohányzom (kérem a lepontozást), de kocsiban, lakásban soha. Viszont szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy te mit csinálsz a saját autódban, ha dohányozni akarsz benne, akkor dohányzol. Annyi, hogy ha éppen nem egyedül ülsz benne, akkor azért bunkóság csak úgy rágyújtani, max ha megkérdezed és a másikat nem zavarja, akkor ok. Ja, és természetesen ha gyerek ül a kocsiban, akkor semmiképp se gyújts rá!
2018. jan. 19. 05:35
 16/27 anonim ***** válasza:

Rengetegen dohányoznak a kocsijukban, ezen nem szoktam megrökönyödni, csak azon, hogy dohányoznak.

Külön tetszett az a szöveg, hogy ha leereszttett ablaknál, kint tartva a cigit, akkor nem gáz. A füst az "qurvára gáz", szóval ha nincs hermetikusan elzárva a kocsi, akkor bemegy a füst.

Az anyagi helyzet sem tudom hogy hogy jön ide, vagy arra irányul a kérdés, hogy a család tolta a segge alá a kocsit? Ez a része is totál hidegen hagy.

2018. jan. 19. 05:52
 17/27 anonim ***** válasza:
64%

Ön az elvtársak idejéből maradt ránk ha szabadna megkérdeznem?

Nagypapa a 6-elemi iskolával tsz-elnök volt netalán és dohányzott a Moszkvicsban- miközben maga a hátsó ülésen nyalogatta a 'Kojak nyalókát?

2018. jan. 19. 06:20
 18/27 anonim ***** válasza:

Azt sugallja, hogy ennek a büdös pof.ájú prolinak se sikerült pénzen műveltséget vagy neveltetést vásárolni.

Ne erőltesd a magázódást, ha nem megy.

2018. jan. 19. 06:43
 19/27 anonim ***** válasza:
28%

Kinek mi köze hogy a saját kocsimban mit csinálok. Emegy a pics@ba az aki ebbe beleszól. Természetesen ha nemdohányzót szállítok nem fogom a füsötö az orra alá fujni mert akkor nem gyujtok rá. Akinek nem tetszik ne szálljon be a kocsimba.

Micsoda hülye kérdés. Engem sem érdekel ki mit csinál a lakásában.

2018. jan. 19. 07:38
 20/27 anonim ***** válasza:

Igénytelen. Nem ülnék be a kocsiba, az embert meg elkerülném messzire. Azt gondolnám, nem vigyáz a dolgaira, nem átgondolt pénzügyek terén (sokkal kevesebbet ér egy cigis kocsi), illetve sajnálnám az autószerelőt akinek be kell ülnie a hányadékszagú kotlájába.

Ráadásul sok ilyen kidobja a csikket az ablakon, azt megetetném vele.

2018. jan. 19. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!