Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nagyon sokat dolgozik?

Figyelt kérdés

Imádom a munkámat, a szakmámat, hivatásomnak érzem.

Most végzek teljesen a képzésemmel, de már évek óta dolgozok is az iparban, úgy érzem, elég jól megy, a visszajelzések is 99% pozitívak.

A barátommal viszont az elmúlt hetekben merült fel, hogy szerinte nem tudok lazítani, mindig a munkán pörgök, pl. neki rosszul esett, hogy tegnap, miután szexeltünk és feküdtünk le aludni én még mellette dolgoztam az ágyban. (persze nem úgy, hogy amint végeztünk, nekiálltam, csak miután mindketten lezuhanyoztunk, megnéztünk egy részt a sorozatunkból)

Az irodában/suliban nem töltök őrült sok időt, maximum 10-12 órát, de azt se heti ötször, maximum háromszor és utána sem vagyok mosottrongy vagy goromba vele.

Az sem hátrány, hogy így nem vagyok ösztöndíjhoz kötve, mint ő, viszonylag jól félre tudok tenni pénzt havonta.

Ez más férfinak problémát jelentene?

20L (23F)

2018. jan. 18. 23:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A külsőm annyira nem fontos, futni ettől függetlenül járok, anélkül befordulnék.

A jó kereset csak mellékes pozitívum.

Egyébként én becsülöm a fizikai munkát, de mikor azt hiszik egyesek, hogy irodában kuksolásnak lehet nevezni egy szellemi munkát, akkor kicsit pipa vagyok.

Köszi a válaszokat.

2018. jan. 20. 13:00
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Felőlem pipa lehetsz, a véleményemet akkor is tartom, 20 éves tapasztalt nő :)
2018. jan. 20. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!