Mi a véleményetek egy olyan nőről aki nem dolgozik 13 éve, eltartja a férje, és mégsem bír magával, elszereti a barátnője férjét?
Viszket a p****ája. De a másik kan se palacsinta.
Mi a kérdés amúgy?
Hogyan lehet elszeretni egy felnőtt férfit?
Mert kisgyerekkel, állatokkal meg lehet tenni...
Az egyik 19 a másik 1 híján 20.
Szépen átadnám ilyen esetben a férjem adósságostul a kedves exbarátnőmnek. Éljenek boldogan.
Én a megcsalt feleség vagyok.
16 éve vagyunk házasok. 12 éves a gyermekünk. A nő a gyermekünk osztálytársnőjének az anyukája. Azért nem dolgozott, mert eredetileg dadus, de azt mondta, hogy elege van a sok idióta gyerekből az oviba. A férje ezért azt kérte tőle, hogy ha jó bizonyítványt tud kisajtolni otthon a leányból akkor maradhat otthon. Semmilyen társadalmi munkát nem végez. Mióta megtudta, hogy a férjem Németbe dolgozik. azóta piszkálja a férjét, hogy ő is menjen ki, mert ott a dupláját megkeresheti annak amit itthon. Neki semmi nem elég. Olyannyira, hogy kirakták őket az albérletükből mert a nő elfelejtett több száz ezer forintig fizetést teljesíteni a főbérlő felé. Mikor apuka megtudta már menniük kellett. Majd beköltöztek az apuka szüleihez és az adósságra amit generált a nő jelzálogot kellett felvenniük a szülői házra de ezt sem fizette. Mikorra kezébe vette a férje a pénzt, már vitték a Suzuki személygépkocsijukat is. Míg én 8 éve mindent pontosan fizetek, mert a férjem olyan nagyot bukott a vállalkozásával, hogy az összes kinti keresete rámegy a fizetnivalókra és még az én fizetésemből is ki kell pótolni.Kb 20-25E-ft-ból éltem élek éveken keresztül a gyermekemmel, hogy apának be tudjunk segíteni és ne vigyen semmit egyik bank sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!