Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nagyon sokat dolgozik?

Figyelt kérdés

Imádom a munkámat, a szakmámat, hivatásomnak érzem.

Most végzek teljesen a képzésemmel, de már évek óta dolgozok is az iparban, úgy érzem, elég jól megy, a visszajelzések is 99% pozitívak.

A barátommal viszont az elmúlt hetekben merült fel, hogy szerinte nem tudok lazítani, mindig a munkán pörgök, pl. neki rosszul esett, hogy tegnap, miután szexeltünk és feküdtünk le aludni én még mellette dolgoztam az ágyban. (persze nem úgy, hogy amint végeztünk, nekiálltam, csak miután mindketten lezuhanyoztunk, megnéztünk egy részt a sorozatunkból)

Az irodában/suliban nem töltök őrült sok időt, maximum 10-12 órát, de azt se heti ötször, maximum háromszor és utána sem vagyok mosottrongy vagy goromba vele.

Az sem hátrány, hogy így nem vagyok ösztöndíjhoz kötve, mint ő, viszonylag jól félre tudok tenni pénzt havonta.

Ez más férfinak problémát jelentene?

20L (23F)

2018. jan. 18. 23:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol?
2018. jan. 18. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Addig csináld, amíg bírod, most, fiatalon van lehetőségetek megalapozni a jövőt, élményeket, tapasztalatot szerezni és gyűjteni. Később, családdal már nehezebb, és anyagilag sem 30 fölött kell észbe kapni, hogy spórolni kellene (kellett volna...).

A kikapcsolódás viszont fontos, hogy ne merülj ki, de nem mindenkit ugyanaz kapcsol ki, és főleg nem ugyanúgy. Én például aktív programokkal tudok a leginkább kiengedni. Csináltam olyat, hogy kiutaztam éjszakai vonattal Olaszországba, ami reggel ért oda, sétáltam, várost néztem, fotóztam, lejártam a lábam, az esti vonattal pedig jöttem haza. Jobban felfrissítenek az ilyenek, mint akár egy egész napos alvás. Nem tudom, hogy ti hogyan szoktatok lazítani, de ha az ilyen aktívabb dolgokat még nem próbáltátok, talán tegyetek egy kísérletet. :-)

2018. jan. 18. 23:16
 3/12 A kérdező kommentje:

Mindenféle kreatív munkát.

#2 Ez jól hangzik! Sajna anyagilag nem annyira vagyunk eleresztve, a barátomnak nagyon szűkös, kettőnket meg én sem tudom befizetni ilyen nagyobb kalandokra. A kikapcsolódás az általában nekünk egy beszélgetős házibuli, ami teljesen kötetlen, nincs sértődés semmilyen témán és utána kényelmesen hazamenni. Évente egyszer szoktunk ilyen éjjeli vonatos hétvégéket csinálni egyébként:D

2018. jan. 18. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Szard le, kinek jelent problemat, ha zavarja, el lehet huzni.
2018. jan. 18. 23:28
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
Mindenféle kreatív munkát? Lényegretörő válasz. Ha kulázok egy nagyot és kifestem a békejelet vele, az is kreatív munka. Konkrétan mi a melód? 20 évesen fura, hogy évek óta dolgozol úgy egy területen, hogy még végzettséged sincs meg hozzá. No offense, csak érdeklődöm. :) Amúgy máskor ne oszd meg velünk, hogy mikor dugsz a paliddal, senkit nem érdekel ilyen részlet. :)
2018. jan. 18. 23:33
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
20 évesen komoly hivatása lehet a kérdezőnek.
2018. jan. 19. 00:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek az ilyenek,akiket a munka éltet.
2018. jan. 19. 00:54
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Erre a "sokat dolgozik" dologra térjünk vissza inkább 10 év múlva. 20 évesen szerintem te nem dolgoztál még annyit, hogy kimerültnek, vagy mosott rongynak érezd magad. Vagy legalábbis nem olyan munkakörben.

Én már 24 évesen orvoshoz jártam izületi fájdalmak miatt, kéz/láb/hátfájással, úgy éreztem magam mint egy 80 éves, mert kidolgoztam a belemet fizikai munkával, éjjeli műszakokkal. Nem beszélve még arról, hogy ez csak a fizikai része volt, amennyi stressz még ehhez hozzá jött.

Na akkor mondtam azt, hogy kimerült a szervezetem. Nem egy irodában kuksoltam egész nap.

2018. jan. 19. 02:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem imponàlna mivel én is napi 10-12 óràkat dolgozok sõt néha este otthon is,mellette szakmai tréningekre tovàbbképzésre jàrok.

A nõk ahogy làtom nem díjjazzàk ezt,hogy a karrierista,pénzcentrikus vagyok.Àllandó a a pénzkeresésen gondolkodok meg a melón,hétköznap csak edzés és munka van.

Hétvégén bulizàs orrba szàjba amikor van lehetôségem.

Két végén égetem a gyertyàt,szombaton délutàntól estig szakmai tovàbbképzésem van.

Buktam màr lànyokat evégett,de úgy vagyok vele tolja el a bicajt akkor.

21 éves korom óta csinàlom így most vagyok 30 éves de 20 évesek jöhetnek hozzàm coachingra honnan van ennyi energiàm 4-5 óra alvàssal 10-12 óra melóval meg a reggeli edzésekkel.

Én nekem ilyen nõ kellene aki ezt elfogadja és hasonlóan vàgyik a jólétre is meg külsõmàniàs is.

Nem könnyü

2018. jan. 19. 09:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez még vállalható lenne, ha amúgy nem lenne semmiben hiányérzetem ( nem csak szexre gondolok).
2018. jan. 19. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!