Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy meglepetés ötletem a páromnak az évfordulónkra! Tudnátok még bővíteni? Pár dolgot még javasolni?
Sziasztok! :)
Június elején leszünk egy évesek a barátommal! 😍 Meg szeretném lepni. Azt mondanám neki, hogy aznap aludjon nálam. (Estére terveztem a meglepit, mert nappalra ő is biztosan kitalál valamit). Mire ideérne a hátsó udvaron már fel lenne állítva az asztal és a két szék gyönyörűen székszoknyákkal díszítve. Az egész udvar díszítve lenne. Van egy elég nagy kerti tavunk ami nyáron körbe ki van világítva és ez már magában elég hangulatos. Szeretnék venni és a kiakasztgatni olyan lampionokat amik színes gömbök és égőt lehet belerakni. Gyertya, szép teríték, finom kaja. Szeretném ezt az egészet nagyon feldobni. Van ötletetek, hogy mivel kellene még? Vagy esetleg, hogy mit csinálnátok másképp?
Szép ötlet, de nekem az eljegyzések jutnak erről eszembe :)
Mi az 1 évesünket úgy ünnepeltünk meg /szintén nyárra esik/, h fogtunk egy pakrócot, kimentünk a helyi focipályára, vittünk ki 1-2 üveg bort, üdítőt és néztük a hullócsillagokat, közben hülyéskedtünk, nevetgéltünk és picit be is csíptünk majd egymáson mosolyogtunk. :) Nekem az ilyen lazább, kötetlenebb dolgok jönnek be :) De ahogy mondtam, te ismered a párodat, h ő mit szeret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!