Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy meglepetés ötletem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy meglepetés ötletem a páromnak az évfordulónkra! Tudnátok még bővíteni? Pár dolgot még javasolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Június elején leszünk egy évesek a barátommal! 😍 Meg szeretném lepni. Azt mondanám neki, hogy aznap aludjon nálam. (Estére terveztem a meglepit, mert nappalra ő is biztosan kitalál valamit). Mire ideérne a hátsó udvaron már fel lenne állítva az asztal és a két szék gyönyörűen székszoknyákkal díszítve. Az egész udvar díszítve lenne. Van egy elég nagy kerti tavunk ami nyáron körbe ki van világítva és ez már magában elég hangulatos. Szeretnék venni és a kiakasztgatni olyan lampionokat amik színes gömbök és égőt lehet belerakni. Gyertya, szép teríték, finom kaja. Szeretném ezt az egészet nagyon feldobni. Van ötletetek, hogy mivel kellene még? Vagy esetleg, hogy mit csinálnátok másképp?

2018. jan. 18. 18:25
 1/8 A kérdező kommentje:
-a*
2018. jan. 18. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Huha, csak érjétek el az évfordulót, mert az még 5 hónap... :) Amúgy szép ötlet, bár nekem már túlságosan giccses. Neked kell ismerned a párodat, h minek örül és minek nem :)
2018. jan. 18. 18:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Elérjük! :) ezt most direkt szeretném ilyen giccsesre :) és tudom milyen ételt szeret. A kaja olyan is lesz természetesen amit nagyon szeret illetve a pezsgő is. De a romantikus díszlet teremtéshez nem kell az, hogy ismerd mit szeret :)
2018. jan. 18. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szép ötlet, de nekem az eljegyzések jutnak erről eszembe :)

Mi az 1 évesünket úgy ünnepeltünk meg /szintén nyárra esik/, h fogtunk egy pakrócot, kimentünk a helyi focipályára, vittünk ki 1-2 üveg bort, üdítőt és néztük a hullócsillagokat, közben hülyéskedtünk, nevetgéltünk és picit be is csíptünk majd egymáson mosolyogtunk. :) Nekem az ilyen lazább, kötetlenebb dolgok jönnek be :) De ahogy mondtam, te ismered a párodat, h ő mit szeret :D

2018. jan. 18. 18:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy tetszeni fog neki! :) imádja az ilyeneket. Csak még romantikusabbá akarom tenni
2018. jan. 18. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Fúú bazz mint egy szirupos, csöpögő lányregény, könnyfátyolosra olvasott leggiccsesebb fejezete. De ha nektek tetszik... Bár az a f@$zi is érdekes akinek bejön a habos-babos szoknyás szék + a csecse kis szineske lampionocskák. Majd legyenrajtad üvegcipő és rohanj haza éjfélkor...ja nem jó nálatok lesz..ja mégis jó mert akkor nem kell a kutyát meg az egereket elvarázsolni. Tényleg az egerek megvannak már a ruhával? Kell majd falból két gonosz mostohanővér is(egynek kölcsönadom a nejem). Csak toronyórát lánccal azt nem tudom honnan fogunk intézni. Lesz autó amivel hazamegy? Tudok azt is! Kicsit sokat pofázik de megbízható, tudod régebben versenyautó volt. Vagy vonattal megy mert azt is tudok, Thomas haverom a vasútnál dolgozik. Ha meg kigyulladna a baldahinos ágyatok Sam cimborám azt is megoldja.
2018. jan. 18. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:
6#Most jót nevettem köszönöm szebbè tetted az estèm.De azèrt nem kell bunkonak lenni na!A kèrdező csak segítsèget kèrt.De most tènyleg kètszer olvastam el amit írtàl megnevetettèl köszönöm.
2018. jan. 18. 19:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Intezem az egereknek is a ruhát! 😂 ő egyébként ilyen. Szereti a romantikát
2018. jan. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!