Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párválasztásnál nálatok mennyire fontos a szép fogsor?
Figyelt kérdés
Tiniként hordtam fogszabályzót, a felső fogsorom szép egyenes, de az alsó rosszabb lett, mint volt. A 2 első fogam között elég nagy rés lett. Ez természetesen beszéd közben pont látszik. Tetetnék fel megint fogszabályzót, de abban az esetben csak belső íveset(a fogszabályzó maga ugyanis még csúnyább, mint egy rés a fogak között:D), de az kb félmillió forint, így ez pár évig még biztos esélytelen, még nem dolgozok. Fiúk, mennyire zavaró ez számotokra?2018. jan. 18. 09:43
11/13 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy ápoltak a fogaim, nem lepedésekesek meg semmi ilyesmi :D Amúgy hordtam már fogszabályzót és szerintem undorító, tinilányoknak még úgy ahogy jól áll, de felnőttként gyerekesnek érezném magam vele.
2018. jan. 18. 12:32
12/13 anonim válasza:
Nem annyira fontos, nyilván legyen gondozott, tiszta, de ha átmenetileg hiányzik egy foga (előfordul, nekem pl. most beletört a karácsonyi dióskalácsba, és még gyógyul a helye), vagy rés van, kit zavar.
13/13 anonim válasza:
Nekem kb mindegy, annyi kell csupán, hogy ne legyen nagyon szörnyű. Egészséget nem veszélyeztető esztétikai hibák beleférnek, sőt, nekem a fogszabályzó speciel még tetszik is.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!