Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik a fontosabb? A fiúnak a teste vagy a fogsora?
Nekem a szép, fehér, tiszta fogsor. Komolyan mondom, ha választani kell. Az izmos test is szép, de a szépség múló dolog. Nagyon tetszenek a fekete hajszínű, szemszínű fiúk. A zöld szemszín is nagyon nagyon vonzó számomra. A dús haj pedig tökéletes.
16/L
Ööö....fogsor
Ha valakinek szép, egyenes, Feher fogsora van akkor az valami tökéletes
Persze nem ez az egyetlen szempont de imádom a szép fogsort
Az valami gyönyörű
Ha nézek színészeket vagy fiukat akkor -pl ha mutatom valakinek-mindig rakozelitek a fogaira Es akkor "nézd azokat a gyönyörű fogakat"
Köszi mindenkinek! :)
Mindenesetre azért tettem fel ezt a kérdést, mert agyalok, hogy a fogaimat csináltassam meg (annyira azért nem vészesek szerencsére, illetve ápoltak, fehérek is, csak kicsit rosszul állnak...) Vagy inkább kezdjek bele a testedzésbe. De könnyen lehet, hogy először a fogaimat teszem rendbe, aztán a testemre figyelek oda jobban! :)
Attól is függ, hogy milyenek a fogaid. Mert van olyan, hogy még jól is áll valakinek, de az csak akkor, ha mondjuk az egyik szemfog picit följebb van. De ha tényleg durva (nekem pl az volt nagyon), akkor az fontosabb.
A test ugyanez.
De amúgy, ha van fogszabid, akkor nem tudsz edzeni?
(Vagy a pénz miatt mondod? Hogy az drága és inkáb azt fizesd, vagy a konditermet? Mert szerintem edzeni akár otthon is lehet, inkább a fogadra költs.)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!