Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire fontos a szép fogsor?
Sajnos elég csálén állnak a fogaim, de nagyon tiszták és fehérek
Kezdek megbékélni magammal de ezt nem tudom elfogadni, fogszabályzóm lesz 1 éven belül de az is egy 5 év mire rendbe teszi :/
16/f
Az igényesség, higiénia számít. Tehát ahogy mondtad hogy fehérek és tiszták a fogaid akkor minden rendben van. Arról pedig, hogy csálék, semmit nem tehetsz, nem a te hibád, és ezt meg kell értenie az embereknek. Aki pedig csak emiatt nem közeledik az hülye. Tehát nyugi, meg rá is érsz még arra hogy szép fogaid legyenek. Fogszabályzó után pedig már minden rendben lesz.:)
16l
Köszi a válaszokat :D
Én csakis a fogaim miatt nem merek ismerkedni, rengetegszer mondták már, hogy aranyos és cuki vagyok, a helyest meg mágtöbbször de valamiért képtelen vagyok bárkinek is hinni :/ nincs önbizalmam sem ez miatt, de egyszer majd csak szépek lesznek :D
Mondhatnám azt,hogy nem számít,de igenis. Nekem is csálék voltak a fogaim,és 8(!)évesen lett fogszabályzóm. Akit igazán zavar az nem 17 évesen rakat a nagyon csálé fogaira fogszabályzót. Nekem fontos a fog,mosoly így nálam ez kizáró ok.
Bocs,de ez az én véleményem.
Cica, én - mint szerintem minden lány - mindig a "tökéletes pasi"-ról álmodtam. Erre itt vagyok, egy olyan srác karjaiban, akire igazán mindent lehet mondani, de hogy szabályos a fogsora vagy kigyúrt a teste - na azt tuti nem. Én nem azért figyeltem fel rá mert szép. Nekem a szeme tetszett meg - és őszintén szólva a mosolya, mert szabályos fogai sokaknak vannak, de ilyen szexin szabálytalant még sose láttam. Ezen kívül imádtam beszélni vele. Sosem tudhatod, kit mi fog meg. Fontos az első benyomás, de nálam annyi a lényeg mint az egyik előttem szóló is mondta, hogy tiszta, rendezett legyen. Azon felül csak a belső számít. Akinek meg nem, az csessze meg, felületes ribi.
Ha akarsz beszélgetni, írj nyugodtan.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!