Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha akivel ismerkedsz nagyon de nagyon sötét lenne fizikából?
Ugyan, ha csak abbol akkor nincs gond
Meg ha nem akar okoskodni :D
És ez pontosan mit jelent? Mert például a tök alap tájékozódást is a fizika kategóriájába sorolom, vagy például azt, hogy tudja, mit jelent az óránkénti ötven kilométeres sebesség, vagy tudja, mennyit jelent távolságra nagyjából 10-20 méter, melyik országban élünk, vagy például azt, hogy nem nyúlunk bele a konnektorba, vagy örömünkben nem dobjuk bele a vízzel feltöltött fürdőkádba a süvítő hajszárítót, amikor a kedvenc pasikánk lájkolja Instagramon a legfrissebb képünket, et cetera.
(Egyébként személyes tapasztalatom, hogy tájékozódásból a nők elképesztően alulfejlettek. Egy egyutcás faluban képesek eltévedni. Már csak emiatt említettem a fizika téma keretein belül.)
Én meg tudom csinálni. A szememben elhajlik.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!