Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szemmel hány kg túlsúly lehetne egy ilyen lányon?
Ha 170cm magas és 60kg. Nem most hízott el, mindigis segges-melles típus volt nagy mellekkel (75E), de vékony derékkal, hàttal, karokkal.
Csak mert itt sokan emlegetik, hogy 2-3kg is tùlsúly, amiböl az èvek alatt könnyen 20-30kg lehet.
Szóval, mihez képest szàmoljàtok a tùlsùlyt egy lànyon?
Magassàg mínusz 110?
Vagy testzsírszàzalék?
Az említett lànyé 30% alatt lehet, de olvastam màr itt olyat, hogy igényes nö testzsírszàzalék a nem haladhatja meg a 15-17%-ot. Aki még sportol is, azé még el sem éri.
Az ilyen kérdésekből látszik, hogy egy csomó nőnek fogalma sincs az arányokról és arról, hogy mi számít elhízottnak...
170 cm / 60 kg normál testtömegindex. Sőt, még + 10 kilóval is pont a normál kategóriába esik...
A férfiak egy része szereti a vékony lányokat, egy másik részük meg a 100 kg felettieket. Szóval, nincs egy fix érték, ami "férfi szemmel" túlsúly.
Volt pár összetűzésem itt a beteges kövérségkultusz miatt itt gyakorin, mint a 160 centis csajok 60 kilóval, akik azt hazudják, hogy nem elhízottak (ők a legaggresszívabb mocskolódók itt egyébként, akik Kiss Virágot is szarráfikázzák :D).
De azt kell hogy mondjam, a te testtsúlyod ez alapján teljesen rendben van a magasságodhoz, főleg, hogy azt írod, hatalmas melled van, gondolom az is sokat rádob. Szerintem nagyon sokat nem kell ebből fogynod, maximum egy kis alakformálás lehet szükséges, ha nem vagy elégedett, nem elég lapos a hasad stb...
Hát megeszem a kalapom, ha ezt bárki is meg tudja neked válaszolni, de a leírtak adatok alapján szerintem nem vészes.Azért fontos ám az ember is maga, meg a megjelenése, kisugárzása.
Én sosem számolgatom a testzsírszázalékomat, olyan vékony sem vagyok, van itt is ott is rajtam némi plusz, de ezt a férfiaknál nem látom gondnak. Nem kell címlapra illőnek lenni, és legközelebb azt is kérdezd meg a férfiaktól, hogy milyen belső tulajdonságokat tartanak fontosnak egy nőben....már, ha nem csak szexuális kapcsolatot szeretnének:)
Semennyi,de te nem vagy túlsúlyos,csak ne hízz,mert megpörsen a hasad és attól egy igényes férfi sírva kiszalad a világból.
,,Illetve kétlem, hogy ezt egy àtlag nö heti 40-60 óra munka mellett hoznà."
Kifogás kifogás.
Kiss Virág jogász mellette elmondanám ügyvédként is dolgozik.
Mondjuk fel kell kelni reggel 6-7 között és lemenni edzeni egy óra,én is így teszek férfiként,és heti 40+ órákat dolgozok,napi 10 sőt akár 12 is.
Még is van időm rá mindig,plusz lefőzöm magamnak a kaját mivel egyedül viszem a háztartást most szingliként.
Mindent meg lehet oldani csak az emberek kifogások gyártásában első osztályú helyen vannak,főleg a magyarok.
PhD-zhetnének belőle.
Amúgy Virág egy gyönyörű nő,túl sportos ez hülyeség,feszes igazi nőies nő,és OKOS is.
Sajnos 5-ösnek igaza van a ,,duci van rajtam mit fogni" nők Kiss virágot is szídják sajnos.
PEdig példát vehetnének róla két diplomás nő,munka mellett végezte az egyetemet és úgy eddzett heti 5-ször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!