Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a top milyen ferfi szemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a top milyen ferfi szemmel?

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 24. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Kihívó, riibancos.
2016. júl. 24. 11:59
 2/12 Titusztitusz ***** válasza:
Nekem kicsit túl harsánynak tűnik,főleg az alján lógó láncok okán...De azért úgy-ahogy elmegy...(Láncok nélkül sokkal jobban nézne ki azért...)
2016. júl. 24. 12:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez ruha és nem top. A láncok nem tetszenek, gagyi hatást ad, de amúgy csinos.
2016. júl. 24. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát így képről olyan cigányos. Amúgy sima ruha.
2016. júl. 24. 12:52
 5/12 anonim ***** válasza:

20-éve menő volt hosszú csizmával. Ma nem:)

A legnagyobb hiba az arany és ezüst keverése!

2016. júl. 24. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Ott kezdődik, hogy ilyen ruhát nagyon kevés nőnek szabad felvenni (például nekem tetszenek az alacsony csajok, de ez nem egy alacsony, relatív rövidebb lábú lányra való), szóval először is legyen pont olyan alkata, amire ez illik.

Másrészt szerintem is inkább bazári, mint vonzó, esetleg valami siófoki partisorra szóló programhoz.

2016. júl. 24. 13:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Ez nem ruha, hanem egy top es egy szoknya. Az also resz, amirol log a lanc, az a SZOKNYA!
2016. júl. 24. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:
R.bancos, ráadásul lerí, hogy a viselőjének cigányos az ízlése. Ha rózsaszín a szobád fala és imádod az állatmintát, pont neked való ;)
2016. júl. 24. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem ribis, de ha megveszem, akkor megkaplak egy körre? :)
2016. júl. 24. 13:52
 10/12 anonim ***** válasza:
A te dolgod, de én nem vennék fel ilyet, ha nem akarom, hogy beszólogassanak. :) 24L
2016. júl. 24. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!