Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 20 éves lánynak volt már egy 3 éves kapcsolata? Lenézendő ilyen fiatalon?
Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 12:04
11/12 A kérdező kommentje:
Sajnos a kapcsolatom tönkre ment. A barátom megcsalt.
A kérdést azért tettem fel, mert hiába ismerkedem minden fiú megijed és nem akar kapcsolatot, miután elmondom, hogy volt egy 3 éves kapcsolatom. Ez vajon miért van? Most tagadjam le,mondjam, hogy háát igen volt barátom már pont.
Szerintem ezt tudnia kellene, meg azért is mondanám el, hogy lássák hogy nem vagyok híve az éljünk a mának dolognak. És hogy komolyan gondolom!
2018. jan. 18. 14:09
12/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egy kicsit görcsös vagy? Túl hamar kezded el komolyan venni. Ha már az elején "neki esel" a pasinak, hogy neked komoly kapcsolat kell, az bizony hervasztó lehet. Az első pár hétben egyszerűen csak érezd jól magad az adott személlyel, a többi meg majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!