Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyszor csaltad meg a párod?
Aki megcsalta a parját,nem tartja magát ri.bancnak?
Nem. (30 F)
A válaszokból is látszik, hogy van a hűséges és a hűtlen típus. Nincs olyan, hogy "csak egyszer, de többször nem fordul elő".
Nem csaltam meg, egyiket se, egyszer se. Cserébe engem többen is.
Már nem is akarok kapcsolatot. Valahogy a hűtlen férfiak és nők sosem egymást találják meg, mindig azt teszik tönkre, aki hűséges.
27N
Egyik páromat sem csaltam meg soha, mert szerettem őket. Mostani páromat 6 év alatt egyszer sem. Aki meg tudja csalni a párját az nem "ilyen típus", egyszerűen csak nem szerelmes.
26/N
Nagyon szeretem, de egyszer megcsaltam.
Senkinek nem mondtam el soha és nem is tervezem. Tudom, hogy az elején ő is több vasat tartott a tűzbe.
Én egyszer sem.
De velem már 3 nő is megcsalta a párját és nem én voltam az első. Ők 30-40 közöttiek voltak.
Én sem eddig, 6 éve vagyunk együtt, első kapcsolatom.
És remélhetőleg nem is fogom, ha ott tartok, hogy ilyen helyzetben kapom magam valakivel, bízom benne, hogy ekkor észbe kapok, hogy csak áltatom magam, hogy jó vele.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!