Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyszor csaltad meg a párod?
6#
Valld be az igazságot, nem kell hazudni, de ne állítsd már be magadat áldozatként, mert ez undorító. Aztán még te vagy felháborodva, mert nem sajnáltunk meg amiért félre_úrtál. Szánalmas...
Ha öszinten valaszolok, ezt is "nem hasznosnak" fogjatok tartani?
Nagyon büszke lennek magamra, ha en is azt irhatnam, hogy egyszer sem.
De sajnos, azt kell, hogy mondjam, több, mint egy tucat szeretövel, böven több, mint 100 alkalommal, de nem jegyeztem fel a szamokat
30+/F
#11:
Köszönöm! :D
Nem vagyok áldozat, nem értem honnan szedted!
Kicsit érzékeny vagy, biztos mostanában csaltak meg.
Az ilyen kérdések elég bugyuták, mert a földön nincs olyan ember aki életében legalább egyszer sem szeretkezett (akár papok), és nincs a földön és nem is lesz olyan ember aki nem csalta meg valamelyik párját.
Persze a határokat lehet tologatni, álmodozhatunk, de az emberi mivoltunkat soha nem tudjuk megtagadni.
13#
Miért lennék én érzékeny? Semmi indulatot nem váltottál ki belőlem, egyszerűen csak leírtam, hogy undorító a gondolkodásmódod.
És képzeld, nem csaltak meg és én sem csaltam még meg senkit. Bennem van annyi gerinc, hogy ha nem működik egy kapcsolatom, akkor megpróbálom helyrehozni, ha nem sikerül akkor pedig szakítok. Nem csalom meg a páromat, mert akkor undorodnék magamtól és főként azért, mert nem akarok olyan gerinctelen féreg lenni mint az apám.
0.
Volt már, hogy nagy volt a kísértés, akkor átgondoltam, hogy miért érzem ezt - mert már fél éve csak küszködés volt a kapcsolat, én hajtottam, de cserébe semmit nem kaptam, az akkori párom nem akart semmit tenni a kapcsolatunkért - szakítottam, és utána jöttem össze azzal, aki megtetszett.
A jelenlegi kapcsolatomban is volt már, hogy kísértést éreztem, ekkor is átgondoltam a dolgokat, beszéltem a párommal, hogy problémák vannak, úgy érzem nem törődünk egymással eleget, és mivel mi mindketten szeretnénk ezt a kapcsolatot, hajlandóak vagyunk mindketten tenni érte, ilyenkor könnyen kijövünk a gödörből, és utána megint rá se akarok nézni senkire. Annyi az egész, hogy vannak időszakok, amikor nem jut elég időnk és energiánk egymásra, és ilyenkor jólesik mástól a kedvesség.. de nem tudom, milyen ösztönállatnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne bírjon ilyenkor magával.
Leköpném magam, ha ekkorát hazudnék a páromnak, és így elárulnám.
Mellesleg szerintem elég az embernek a rokonokkal, kollégákkal jópofizni egész nap, ha én hazamegyek a páromhoz, akkor már nem akarok hazudozni, álarcot viselni, kamu sztorikat kitalálni hogy hol voltam, egyszerűen nem lenne nekem ilyen baromságokra erőm.
Ezerszer egyszerűbb javítani vagy szakítani.
26/N
Mostanit soha, 3,5 eve egyutt.
Exet 1x, bosszubol, amiert elotte ő is megcsalt, h tudja meg milyen erzes. (Nem tanult belole igy a sokadik megcsalas utan otthagytam).
45N
Az exemet 10 év alatt 2x és isteni finom, érzéki szex volt, pont, ami hiányzott. A mostani kapcsolatomat egyszer sem és nem is szándékozom, ugyanannyi éve vagyunk együtt, ugyanolyan érzéki, szuper az együttlétünk, mint volt, bármikor. Imádom.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!