Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha kiderülne, hogy szűz a férfi, mit reagálnátok? Érdemes lenne füllenteni ebben a helyzetben?
Szerintem ne szedj tovább fehérje étrendkiegészítőt, mert még a végén felrobbansz :D
Köszönöm az értékelésed, bár én veled ellentétben nem kértem, ahogy a személyeskedésedet sem :D
Ha valami nem tetszik, ne olvasd el, ne kommentáld, ha pedig a felnőtt emberek válaszai nem tetszenek, hagyd el a 18 éves kategóriát.
Helyedben elgondolkodnék miért nincs még barátnőd...
Kérdés mi a vesztes fogalma :D.
Te kevered a szezont a fazonnal :D
Önuralom ahhoz kell, hogy ne vegyek meg egy jó kocsit :D
Szerencsére az emberek nem tudnak kihozni a sodromból, mert ahhoz túl szánalmasak. (tisztelet a kivételnek)
Nem szeretnék akadékoskodni, de sok nő ismerősöm mesélte, hogy egy nem szűz pasival olyan volt, mint ha szűz lenne kb. annyira béna volt és jó ha tartott az aktus 1! percig. Tényleg sok ilyen történetet hallottam, szóval szerintem nem biztos, hogy sokan észre vennék, ha valaki szűz, de bocsi, ha hülyeséget mondtam! :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!