Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok/nők! Mennyire számít nálatok, ha valaki szűz?
Anonim oldal, szeretnék őszinte válaszokat kapni. 22 éves vagyok és még szűz, igazából az utóbbi időben kezdett el foglalkoztatni és csak azért, mert mindenütt 14-16 éves kort látok, mintha erre valami törvény lenne.
A kérdés adott, ha ismerkedtek egy fiú/férfival és kiderül hogy szűz, akkor az szakító ok vagy esetleg pozitívum hogy nem ment végig a városon (/Te vagy az első)? Esetleg teljesen semleges? Zavarna ez a tény?
Én örültem neki, hogy a barátom még az volt. :)
Egyrészt enyém volt a megtiszteltetés, hogy 'megrontsam', másrészt meg nincs összehasonlítási alapja sem nők terén. :)
21/L
Nálam kizáró ok lenne. Bocs, de őszinte vagyok.
20/L
Köszönök minden választ. Mindenkinek ment a zöld kéz!
Kedves utolsó válaszoló! Kifejtenéd itt (vagy ha zavar hogy esetleg lepontoznak mások, privátban) hogy miért kizáró ok számodra? Egyszerűen csak az a tény a baj hogy nincs tapasztalata?
Utolsó vagyok, igen , a tapasztalatlansága a probléma. Nálam fontos, hogy az első szex is kielégítő és jó legyen. Kb az első szex után eldől nálam, hogy lesz e ténylegesen tartós kapcsolat vagy sem. Egy tapasztalatlansága tanítani kell, hamar elmegy, nem tudja hova nyúljon, hogyan nyúljon, nem mer beszélni, ösztönből cselekedni, nem határozott, esetleg bepánikol, hogy vmit rosszul csinál stb. Ez nekem nyűg lenne. Sajnálom... Igaz, hogy össze lehet csiszolódni, de az nem az igazi, mert vmelyik fél el fogja nyomni a saját vágyait a párja miatt. Meg lemondunk dolgokról a másik kedvéért.
Ez az én meglátásom, kedves kérdező! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!