Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lányok/nők! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok/nők! Mennyire számít nálatok, ha valaki szűz?

Figyelt kérdés

Anonim oldal, szeretnék őszinte válaszokat kapni. 22 éves vagyok és még szűz, igazából az utóbbi időben kezdett el foglalkoztatni és csak azért, mert mindenütt 14-16 éves kort látok, mintha erre valami törvény lenne.

A kérdés adott, ha ismerkedtek egy fiú/férfival és kiderül hogy szűz, akkor az szakító ok vagy esetleg pozitívum hogy nem ment végig a városon (/Te vagy az első)? Esetleg teljesen semleges? Zavarna ez a tény?

2017. aug. 10. 16:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Különbözőek vagyunk, saját szempontomból reménykedek, hogy lesz akit nem zavar és örömömre van ilyen is, ha úgy veszem, hogy tényleg mindenki a valóságot írta le.

De természetesen a Te nézőpontodat is megértem és hogy miért tartod ezt negatívumnak.

2017. aug. 14. 21:08
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Nekem határozottan pozitívum:) ne aggódj emiatt!
2017. aug. 16. 20:47
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Én is szűz vagyok 27 évesen, sajnos rossz környékre születtem, és őszintén örülök, hogy nem mentem végig a szomszédokon... Itt 20 éves koromra lehetett volna gyerekem és priuszom is, és komoly esély rá, hogy nem az enyém a gyerek :)
2017. aug. 24. 15:06
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

nem mondom hogyt teljes mértékben kizáró ok, de kétszer is meggondolnám hogy belemenjek-e mélyebben a dolgokba. ha annyira meggyőző a személyiséged akkor lehet hogy nem számítana, és pozitívumként fognám fel hogy én lehetek az első de általánosságban nem hiszem hogy erre vágynék. neünk nőknek egyszerűen kényelmesebb az a tény hogy a pasi már pontosan tudja mit akar/mit szeret/Mmit csináljon mire oda jutunk hogy lefeküdjünk

22L

2017. szept. 7. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:
35%

Nekem is negatívum lenne azért, mert már olyan kapcsolatot keresek, amiben meg lehet állapodni - huszonévesen szeretnék anyuka lenni.

Egy szűz férfit pedig még tanítgatni kell, ami nem feltétlenül baj, de én is jobban szeretem, ha már tudja, mire vágyik, nem kér bocsánatot mindenért.

Viszont a fontosabb dolog inkább az, hogy egy szűz férfivel nem tudnék komolyan tervezni, mert mindig az lenne bennem, hogy egy idő után úgy is kipróbálná mással vagy csak vágyna rá, mert nem volt még tapasztalata.

Ilyen kapcsolatba nincs sem időm, sem energiám belemenni, mikor már pár év múlva gyűrűt szeretnék az ujjamra. :)

20/N

2017. szept. 8. 06:41
 16/20 anonim ***** válasza:
43%
Uristen utolso valaszolo, mintha en irtam volna:D szinten 20/L
2017. szept. 8. 07:41
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat.

Az utolsó két válaszolótól kérdezném (ha visszatérnek elolvasni), melyik a "nagyobb baj", a tapasztalanság vagy a félelem a félrelépéstől?

Röviden rólam, ami ki is derül ismerkedés alatt. Barátnőm volt már, kitartottam mellette még egy se vele se nélküle kapcsolatban is, lehetőségem lett volna, de nem éltem a lehetőséggel, mert a lányt nem éreztem teljesen "tisztának" (pszichológiai probléma). Ami később beigazolódott, mert évekig tartó zsarolás/fenyegetőzés követett az általa bejelentett szakítás, úgy hogy ügy is lett belőle. Ez idő alatt semmilyen kapcsolatot nem szerettem volna, mert úgy valakit belerángattam volna a szenvedésbe. Csak ezalatt felettem telt az idő és az internet tele lett a "12 éves vagyok, sok a 3 csaj" vagy "Ugye nem gáz hogy csak 16 évesen vesztettem el?"

tl;dr

Ha ismerkedés alatt kiderül valakiről, hogy félrelépéstől nem kell tartani (neveltetés/természet/...) akkor is gond vagy akkor esetleg semleges/pozitívummá alakul? Vagy a tapasztalatlanság a nagyobb baj?

2017. szept. 8. 20:40
 18/20 anonim ***** válasza:
65%

#15-ös vagyok

Kérdező, a szexuális(!) tapasztalatlansággal nem lenne probléma, de mint mondtam, egy idő után úgy is ki szeretné próbálni majd mással.

Ha nem is teszi meg, akkor is benne lesz, valószínűleg megromlik majd a kapcsolatunk és más okok miatt megyünk szét - holott nem is lenne a kapcsolattal semmi baj, csak az elfolyotott érzelmek problémákat generálnának.

Tehát nem jönnék össze egy olyan férfival, aki vagy szűz - de volt már komoly kapcsolata - és olyannal sem, aki nem éppen nem szűz, de szinte nincs semmi tapasztalata a párkapcsolatok(!) terén. Tehát mondjuk egyéjszakásban vesztette el.

2017. szept. 9. 09:00
 19/20 anonim ***** válasza:
65%

#18 Ezért javaslom a férfitársaimnak, hogy minden ilyen esetben hazudjanak, füllentsenek, verjenek át benneteket. A szüzesség helyett prostizni kell, aztán hazudni róla. Plusz füllenteni 1-2 kapcsolatot. Az elején belefutottam sajnos én is pár ilyen számító pics.ába, és őszinteként önként szaladtam a késbe... de mára már detektorom van erre, plusz hidegvérrel megtanultam hazudni.Baromság az egész, a jó szexbe pár hét alatt bele lehet jönni, ha egymásnak valók vagytok. A többi meg titok, nem kell az orrukra kötni.

Tehát a szüzesség legyen a legnagyobb titka a férfinak. 20 felett főleg.

2018. jan. 21. 02:32
 20/20 anonim ***** válasza:

nem zavarna, mostani barátom is szűz volt még

25L

2018. jan. 21. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!