Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ismerkedés elején mi számít túlzott nyomulásnak?
Nem lehet tudni. Mindenkinél más.
Tehát ez beszélgetés közt valahogy érződik, átjön.
Az ember tudja olvasni mások testbeszédét, gyakran csak tudatalatt. Szóval ha hótthülye vagy a kommunikációhoz, akkor is érzékeled, hogy sínen vagy, vagy esetleg nem.
Szóval ha jobb akarsz lenni, akkor én elsősorban a testbeszéd felismerését javasolnám. Könyvekben nagyon jól be vannak mutatva, Pease név garancia a jóra.
Hmmm... közös programra hívásra igazándiból vannak technikák.
Azt kell megtalálni, hogy mi az, ami mindkettőtöknek jó időpont.
Én kb a legegyszerűbbet használom, azaz felajánlok két lehetőséget, és a másik választ.
Tehát péntek vagy hétfő? Hambizni vagy forrócsokizni? Stbstb...
Nagyon gördülékeny így, de vannak más módszerek, utána lehet nézni. Mindegyik azon alapszik, hogy a végső döntést a másiknak hagyjuk meg, így ő is részt vesz az irányításban - egyenrangúnak számítotok.
És ugye a rendszerességre is választ ad ez, hiszen ha pl a srác gyakoribban szeret találkozni, akkor a közelebbi dátumot választja, ennyi 😃
#3 Megint csak emberfüggő. Létezik olyan pasi is, aki bármikor találkozna, amikor a kiszemeltje ráér. Ha nem is találkoznak, legalább üzenetezgetnek.
Ha valaki távolságtartó, az nem biztos, hogy azért van, mert “nem akar nyomulni”. Szerintem az ilyesmi érződik a randi pillanataiban, arra kéne alapozni.
Az újra-találkozás úgy szokott lenni, hogy az ilyesmit megbeszélitek a búcsúzásnál, nincs sok értelme annak, hogy várod a hívását és töpregsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!