Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban az egyik legbunkóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban az egyik legbunkóbb dolog volt amit egy férfi mondhat egy nőnek?

Figyelt kérdés

Van egy csaj a cégnél, én nagyon kedvelem egyébként mert okos csinos és tényleg jó világlátása van, jó vele lenni. Bevallom néha szoktam piszkálni, én a vezetésben dolgozom ők ugye alattam.

Elég jóba vagyunk így kollégák szerintem belefér az a poénkodás amit mi csinálunk, mindenki szeret itt lenni. Van párja egyébként, ha nem lenne biztosan összeszedtem volna már. Ez néha frusztrál mert tényleg tetszik, szerencsés akinek ilyen párja van, jó kis csaj.

Viszont ma kicsit messzire mentem, egész nap ideges voltam már tegnap este is, így is aludtam el így is keltem fel és itt reggel egy apróságot felfújtam illetve elvicceltem de kissé ingerültebben a kelleténél. Arról volt szó, hogy ő hozott reggel egy bizonyos édességet amit én egyébként nagyon szeretek és ő pedig mondta, hogy nem ehetek bele mert az övé. Én pedig elkezdtem viccelni vele a "táplálékláncról" hogy milyen ez a közösség, ki van a csúcsán (én...) kinek mi a dolga és kötelezettsége és ha én kérek tőle cukrot akkor neki kötelessége ellátni vele engem is. Persze először csak nem tetszett neki, visszabeszélt, hogy vegyek magamnak én felhúztam magam és elég megalázóan beszéltem vele mindenki előtt, hogy nevelni Ő engem csak ne akarjon de ha gondolja leszek a szellemi vezetője és megtanítom a dolgok rendjére mert úgy látszik eddig még nem nevelték meg. Persze viccnek szántam. De nagyon megsértődött, pityergett és kiment, én még mondtam neki vigyorogva, hogy najó akkor jöjjön ide és öleljem meg de rám kiabált, hogy dehogy ölel meg hagyjam békén ne is szóljak hozzá, elege van belőlem. Utólag lehet picit messzire mentem, pedig először tetszett neki az ilyesfajta poénkodás, egyébként mindig ezt csináljuk lehet ma neki is szarabb napja volt. Szerintem ha más nem hallotta volna nem akadna ki ennyire de így valóban megaláztam. Sőt mondták nekem, hogy egy nőt ennél jobban nem alázhattam volna meg szóban. Én ezt sajnálom bocsánatot fogok kérni. De szerintem annyira nem volt vészes, de most mindenki ellenem van érzem, azért ennyire nem volt komoly.

2018. jan. 16. 13:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy toleráns, hanem egy beképzelt kivagyi bunkó, akárcsak az otthon lévő "főnökök" 99%-a. Azt hiszed, mert fenn állsz a ranglétrán, mindenkivel szívózhatsz.

De vezető létedre olyan síkhülye is emellett, hogy nem fogod fel - bocs, nem AKAROD -, amit beszélünk.

Neked jó poén lehet, de ha válaszul poénl jól tökön rúg vagy betöri az orrodat - én pl. elküldtelek volna anyádba és kilépek - már nem vennéd olyan viccesre.

De méjobb lenne, ha a csaj összeszedné a kurázsit, behívná azokat akik ott voltak és felnyomnának a TE főnöködnél.

A párom hasonló "poénkodásra" úgy berágott, hogy továbbította a főnöke főnökének, aki aztán szépen elbeszélgetett a taggal.

Persze, az a csávó is ki volt akadva, hogy "csak viccelt", csak épp ez nem vicc.

De mióta lebxták érdekes módon kssban van, mert megmondták, hogy a következőnél kirúgják.

2018. jan. 16. 19:41
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem illik vezető létedre a hatalmaddal még csak poénkodni sem. Egyszer próbált meg ilyesmit a jelenlegi vezetőm, jött a szokásos ".. mert én vagyok a főnököF és én azt mondtam blabala" szöveggel. Úgy elküldtem a fenébe, hogy csak pislogott. Később bocsánatot kért. A csajnak is ezt kellett volna tennie, de az a minimum, hogy holnap szépen behúzott füllel odasomfordálsz és bocsánatot kérsz tőle. 25/N
2018. jan. 16. 19:44
 33/37 anonim ***** válasza:
Kérdésedre válaszolva, nem, nem ez a legbunkóbb dolog, amit egy férfi mondhat egy nőnek, lehet még alá menni. Amúgy meg valahol írtad, hogy nem lennél főnök, ha nem lennél erre alkalmas. Na erre inkább nem mondok semmit..
2018. jan. 18. 09:35
 34/37 anonim ***** válasza:
Bocsi, utolsó vagyok, félreértelmeztem a kérdéset! Igen, ez elég bunkó volt.
2018. jan. 18. 09:37
 35/37 anonim ***** válasza:
És azóta mi történt? Ott dolgoztok még?
2018. szept. 27. 07:53
 36/37 anonim ***** válasza:
Szánalmas állat, azthiszi meet vezetō bármit megtehet.. utálom az ilyen embereket. Ezért tartanak még ITT ebben az országban a munkahelyek.
2018. szept. 29. 12:35
 37/37 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de ha valami "főnök" így beszélne a feleségemmel a jövőben átértékelhetné a munkaügyi központban az álláslehetőségeket böngészve hol rontotta el.........
2018. szept. 29. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!