Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen megszokott dolog a feljelentgetés/megveretés manapság?
sokat lehet olvasni itt is, meg máshol is, hogy szinte némelyik lány, miután szakít valakivel, és ebbe nem tud belenyugodni az ex, még hetekig próbálja rágni a csaj fülét, akkor a srácot feljelentik zaklatásért, vagy akár meg is veretik.
rosszabb verzió pedig az, hogy nem jön be neki a srác, de azért már úgy-ahogy ismerik egymást, de amikor a srác bepróbálkozik, utána egyből jön az alázás, veretés, vagy a feljelentés.
ez tényleg így lenne? ennyire sok a gyökér csaj manapság?
ezek lassan rosszabbak lesznek, mint a DákóKirály hímek, akik megfektetik a lányt, aztán lerázzák őket.
mert pl. feljelentés - annak nyoma marad egész életében.
megveretés - rossz ütés, és meghal, vagy nyomorék lesz.
nem vágom, hogy miért nem érzik, hol a határ.
és mit értesz "bizonyos kultúrák" alatt? :)
manapság kb. annyi is elég zaklatáshoz, hogy küldesz 4 smst, amire nem válaszol. komoly, jogi fórumon olvastam.
bizonyos kultúra = cignyság
hát megmondom öszintén ilyen esetet még fehér emberek között nem hallottam/láttam, csak a cigányoknál bevett szokás ez
"Nem a te seggeden fut át az egyenlítő" - hogy Moldovát idézzem.
Nehogy azt hidd hogy olyan fontos ember vagy hogy miattad valaki bemászkáljon a rendőrségre.
Szóval ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!