Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban az egyik legbunkóbb dolog volt amit egy férfi mondhat egy nőnek?
Van egy csaj a cégnél, én nagyon kedvelem egyébként mert okos csinos és tényleg jó világlátása van, jó vele lenni. Bevallom néha szoktam piszkálni, én a vezetésben dolgozom ők ugye alattam.
Elég jóba vagyunk így kollégák szerintem belefér az a poénkodás amit mi csinálunk, mindenki szeret itt lenni. Van párja egyébként, ha nem lenne biztosan összeszedtem volna már. Ez néha frusztrál mert tényleg tetszik, szerencsés akinek ilyen párja van, jó kis csaj.
Viszont ma kicsit messzire mentem, egész nap ideges voltam már tegnap este is, így is aludtam el így is keltem fel és itt reggel egy apróságot felfújtam illetve elvicceltem de kissé ingerültebben a kelleténél. Arról volt szó, hogy ő hozott reggel egy bizonyos édességet amit én egyébként nagyon szeretek és ő pedig mondta, hogy nem ehetek bele mert az övé. Én pedig elkezdtem viccelni vele a "táplálékláncról" hogy milyen ez a közösség, ki van a csúcsán (én...) kinek mi a dolga és kötelezettsége és ha én kérek tőle cukrot akkor neki kötelessége ellátni vele engem is. Persze először csak nem tetszett neki, visszabeszélt, hogy vegyek magamnak én felhúztam magam és elég megalázóan beszéltem vele mindenki előtt, hogy nevelni Ő engem csak ne akarjon de ha gondolja leszek a szellemi vezetője és megtanítom a dolgok rendjére mert úgy látszik eddig még nem nevelték meg. Persze viccnek szántam. De nagyon megsértődött, pityergett és kiment, én még mondtam neki vigyorogva, hogy najó akkor jöjjön ide és öleljem meg de rám kiabált, hogy dehogy ölel meg hagyjam békén ne is szóljak hozzá, elege van belőlem. Utólag lehet picit messzire mentem, pedig először tetszett neki az ilyesfajta poénkodás, egyébként mindig ezt csináljuk lehet ma neki is szarabb napja volt. Szerintem ha más nem hallotta volna nem akadna ki ennyire de így valóban megaláztam. Sőt mondták nekem, hogy egy nőt ennél jobban nem alázhattam volna meg szóban. Én ezt sajnálom bocsánatot fogok kérni. De szerintem annyira nem volt vészes, de most mindenki ellenem van érzem, azért ennyire nem volt komoly.
Gondolom valami magyar shit cégnél lehetsz, meg sem lép... Én egy vezető multinál dolgozok és nálunk ilyenért igen komoly fejmosást kaptál volna.
A vezetőimet többek között azért is kedvelem és tisztelem, mert a legfeszültebb légkörben sem vesztik el a fejüket, mindenkit nemtől, beosztástól, és életkortól függetlenül tisztelnek és normálisan bánnak velük, irányt mutatnak.
A szövegedben semmi vicces nincs egy 25 év feletti egészséges lelkű ember számára, és szomorú, hogy ezt még mondani is kell neked, miközben embereket bíztak rád. A vezetői kompetenciák nem merülnek ki csupán szakmai kérdésekben, neked emberileg is magasabb szinten kell állnod a beosztottjaidnál, mivel a te dolgod, hogy kezeld a csapatot és a felmerülő konfliktusokat.
Nagyon negatív példát mutattál, és ezt most mindenki nagyon mélyen el fogja könyvelni magában, úgyhogy javaslom erősen kezdj el dolgozni azon, hogy visszanyerd a bizalmat. Persze csak akkor, ha szeretnéd magad jó vezetőnek titulálni.
Azt már látom, hogy nem fogsz bocsánatot kérni. Így is jó, csak szerintem így eláshatod magad, mint vezetőt.
31/f
Hogy lehet valaki ilyen gerinctelen mocsok? Egy ártatlan lánnyal így beszélni. Az a legdurvább, hogy szerinted ez vicces volt. Amúgy az ilyen fokú megalázásra nincs valami törvény, hogy már fel lehet jelenteni? Biztos kell lennie.
Ez a legrosszabb, szegény lány most gyomor görccsel fog munkába menni és még megalázva is érzi magát mindenki előtt. Remélem talál új munkahelyet. De így elüldözni valakit... Undorító féreg vagy. Én ha ezt látom a cégben ahol dolgozom, először odamegyek hogy mégis kinek képzeli magát hogy egy nővel, de bárkivel is így mer beszélni. Aztán majd utána adom be a felmondásom. Ennyire undorító cégnél én biztos nem dolgoznék.
Egy cukorkáért egy nőt megríkatni. Egyáltalán bármiért is. Egyik legundorítóbb dolog.
Remélem kirúgnak téged azonnali hatállyal. Undorító a cég is ahol dolgozol, ha ezek után maradhatsz.
23F
Kamukérdés, hogy piszkálja a nőket.
Annyira meseregény-szerűen van leírva.
És remélem betesznek a cég honlapján a referenciák közé XD és hogy milyen emberek vannak a vezetőségben.
Hát eg vezetőségben dolgozó ember így nem viselkedik semmilyen körülmények között, sőt egy férfi meg főleg nem. Ha ez a kérdés igaz nagy problémák vannak ám. Az alattunk dolgozókat tisztelni kell, mert ha ők nem lennének mi sehol nem lennénk. Na én azonnal megszüntettem volna a munkaviszonyod. Amúgy ilyen viselkedés rossz fényt kelt a cég hírnevére. A beosztottakkal meg nem szórakozunk! Főleg ha van párkapcsolata.
Egy főnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!