Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek hány kapcsolata volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hány kapcsolata volt a nagy Ő elött? És ki hány évesen találta meg az igazit és hogyan?

Figyelt kérdés
Igaz én 20 éves vagyok így bőven ráér még a nagy Ő keresése viszont érdekelne nagyon mások története.

2018. jan. 16. 11:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
5%
Nem hiszek a nagy Ő-ben. Tele minden alkalmi kapcsolattal, egyéjszakással, szexkapcsolatokkal. Nem tudom elhinni, bárkiben is kialakul tényleg mély érzés hosszan tartó kapcsolatra. Együttélés, inkább szex, gazdasági kapcsolat.
2018. jan. 16. 12:12
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Szia :)

22 éves lány vagyok és most teljesen őszinte leszek veled. 17 férfihoz volt idáig közöm, ami igen sok és átestem a ló túloldalára, de annyira sok önértékelési problémával kűzdöttem, meg túl voltem egy komoly, viszont fizikai és lelki bántalmazásokkal teli 3 éves kapcsolaton, hogy idáig jutottam. Ebből 11-el le is feküdtem. De a kérdésedre a válasz, megtaláltam a nagy Ő-t, viszont mindketten elcsesztük a dolgot és most ő is komoly kapcsolatban van már egy éve, meg én is. Én 19 éves voltam mikor megismertük egymást és szerelem volt első látásra mégis elrontottuk.

2018. jan. 16. 12:17
 13/26 anonim ***** válasza:
18%

Na én érdekes eset vagyok...ugyanis amikor a nagy Ő-t megtaláltam, nem voltak előtte kapcsolataim. Elsőéves gimnazista voltam, 13 éves, ő 15 volt. Azelőtt nem is igazán néztem a lányokra, ő viszont, mint az odacsapó ököl...kapásból.

Tehát 13 évesen találtam meg Az Igazit. Hogy honnan tudom, hogy ő az? Nos, azóta sem lett köztünk semmi, már 18 éve képtelen vagyok őt elfelejteni, kiszeretni belőle, és biztos lehetsz benne - ennyi év alatt mindent megpróbáltam, semmi nem használt. Ezt vélhetően a sírig cipelni fogom magammal.

32/F

2018. jan. 16. 12:26
 14/26 anonim ***** válasza:

13: ez társfüggőség. Nem kell cipelned, csak megértened mi az a rossz minta, amit követsz, amiért ragaszkodsz hozzá. Enkóron találsz erről szóló könyvet, segít függetlenedni.

Én 20 évesen találtam meb a nagy Ő-t, de szerintem lesz még rajta kívül is Ő-m. Ő most a legelső párkapcsolatom.

2018. jan. 16. 12:32
 15/26 anonim ***** válasza:

Egy volt előtte, ami alig egy hónapig tartott.

23 évesen ismertem meg neten, 200 kmes távkapcsu volt és most költöztünk össze a közösen vett saját lakásunkba. 5 évesek leszünk márciusban.

Ő 33F, én 27N

2018. jan. 16. 12:32
 16/26 anonim ***** válasza:
17%

#14, épp ez a baj - nem lehet társfüggőség, mert nem egy akármilyen társat szeretnék, hanem egyes-egyedül csak őt. Úgy véled, nem próbáltam mást keresni helyette? De. 2-3 hónap döglődés után minden kapcsolatom tönkrement. A rekordom mái napig 5 hónap.

Társfüggőség az lenne, ha mindegy, kicsoda, csak legyenmávalaki, me' szingliként nem élet az élet. Ehhez nekem rajta kívül nem kell más, és szingliként is tudom élvezni az életet (van más választásom...?)

18 év. Jesszus,ha csak rágondolok...

2018. jan. 16. 12:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki volt a kis sunyi, álomvilágban élő lepontozókapitány, de rohadt szánalmas. Nagyobb örömöd ne legyen az életben.
2018. jan. 16. 12:44
 18/26 anonim ***** válasza:

Három nagy szerelmem volt 30 éves koromig. Ha tartjuk az öt éves ütemtervet akkor hamarosan jön a negyedik.

Viszont egyiket sem éreztem "nagy Ő"-nek. Annyit változik az ember az évek múlásával, hogy szerintem a világ kincse (szinte már legendás) ilyesvalakit találni. Oda meg vissza voltam mindhármójuktól, mindenben passzoltunk. Egy ideig. Aztán jönnek a változások. Változunk egzisztenciálisan, intellektuálisan, érdeklődési körünket, lakóhelyünket, küllemünket tekintve. És ezekkel egyidejűleg megannyi másban fontos dologban is.

Talán a leginkább ilyen 40 közelre tenném a "nagy Ő" eljövetelét, amikor az ember már van annyira kiforrott és lehiggadt hogy hajlandó legyen valóban valakivel békésen, boldogan megöregedni.

2018. jan. 16. 13:15
 19/26 anonim ***** válasza:

Másik kérdésnél válaszoltam. Szóval a társfüggőség teljesen más, mint amit írsz. Keress könyvet a témában, olvasd el miről van szó!

2018. jan. 16. 13:21
 20/26 anonim ***** válasza:

#17 ne vedd a szívedre, látod, valami kapcsolatfüggő nólifer csökevény engem is lepontozott :D gondolom a nyolcadikosok megverték udvariszünetben, elvették az uzsikáját, és most jóóóól bosszút áll a neten :D a hős :DDDDDDDDD

Én mindenesetre felpontoztalak, már csak azért is, hogy pukkasszam őket.

Tehát: létezik a nagy Ő, de könnyedén meglehet, hogy sokkal rosszabb lesz, ha megtalálod, mintha nem. Javaslat? NE akard megtalálni, mert piszok szarul jársz.

2018. jan. 16. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!