Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha új kapcsolata lesz valakinek miért nem veszi le a régi képeket?
Elég gyakran találom szembe magam olyan személyekkel, akik "gyűjtik" a képeket a fb oldalukon, sohasem takarítgatva.
Jelen pillanatban aki a kérdést ihlette egy haverom mostmár volt barátnője.
Már amikor összejöttek is fent volt vagy 30 szerelmes képe 2db exével, a haverommal is tettek ki "te vagy az életem" feliratú képeket, meg csókolózóst is, nemrég szakítottak, már kint vannak a képek ugyan olyan feliratokkal az új sráccal, de az egész falat díszíti emellett 3 ex smárolós képei :D
Ez nem szánalmas?? Ezeket nem kellene letörölni?
Én nem engedném sem azt, hogy a páromnak kint legyenek az exei sem hogy az exemnek legyek kint én.
Felnőtt, 25 éves nőről van szó.
Ha szakítotok az exeddel, de túl jól nézel ki a közös képeken típusú problémákra már 80 évvel ezelőtt is megtalálták a megoldást:
Szerencsére nincs. Dolgoztam, leedzettem, tanultam egy kis nyelvet, levittem a kutyát, főztem, eltakarítottam a karácsonyt a lakásból úgyhogy most teljesen ráérek hülyeségeken gondolkodni.
Egyébként én sem vagyok az a nagy képposztolgatós, bár szerintem abban nincs semmi rossz, ha valakik régóta együtt vannak azok tesznek ki közös képet, főleg ha már házasok is stb.
Viszont ez a két havonta pár váltogatás és már az első randin fotózgatás és posztolgatás, az előző kapcsolat le nem pucolása a faceről hát szerintem ez szörnyen gáz.
>Viszont ez a két havonta pár váltogatás és már az első randin fotózgatás és posztolgatás, az előző kapcsolat le nem pucolása a faceről hát szerintem ez szörnyen gáz.
Ez valóban gáz, de nem az benne az alapvető gáz, hogy nem takarítja a régi képeket.
Én alapvetően elítélem azt, aki szakítás után megpróbálja minden eszközzel megsemmisíteni a múltat, úgy tenni, mintha nem is létezett volna, vagy csak egy csúnya hiba lett volna, amit jobb eltitkolni. Attól még, hogy a legtöbb ember idealizált képet gyárt magáról a közösségi médiában, amibe nyilván nem fér bele kép az exről, nem kell mindenkinek ezt csinálni.
Miért vegyem le? Persze, majd két évig pörgetem a fészt, hogy mindent leszedjek, főleg, hogy ismerősök is tettek fel anno buliban, szilveszterkor, stb.
Van egy albumom, amiben vannak képek, nem sok, főleg a munkái, amik amúgy szépek (hobbyfotós), azokat meg hadd ne szedjem már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!