Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy állhatnék bosszút a csajon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állhatnék bosszút a csajon?

Figyelt kérdés

Volt egy csaj, akivel jártam, de kiderült, hogy a hátam mögött folyamatosan röhögött rajtam, meg került, hogy ne kelljen találkoznia velem pl direkt a suli előtt dekkolt, hogy a szünetbe nehogy találkozzon velem, meg kerülőúton ment mindenhova, hogy össze ne fusson velem. Meg mikor randizni mentünk akkor is hozta valamelyik barátnőjét, és mikor együtt voltunk folyamatosan röhögtek rajtunk a barátnői, meg állandóan mondogatták neki, hogy csak égeti magát velem stb...Ráadásul egy másik fiúnak írt ki a myvip-re szerelmes verset, mikor jártunk.Ez az egész már több, mint egy éve történt, de nem tudom túltenni magam rajta. Azóta van másik barátnőm 11 hónapja, vele jobban megvagyunk.

19/f

2010. jún. 5. 11:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is osztom (már ha vannak ilyen képek róla). Aki elég nagy ri.banc ahhoz, hogy meztelenül fényképeztesse magát, annak legyen képe mindenki előtt vállalni is.
2010. jún. 5. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!