Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Melyik lány alakja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyik lány alakja tetszik jobban?

Figyelt kérdés

1.

[link]

2.

[link]

Melyik lány(alakja) tetszik jobban?

2010. jún. 5. 09:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
37%
A 2., jó a husi ha fincsi :P
2010. jún. 5. 10:01
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Az első ehetne néha.

Viszont adhatna tippeket a másodiknak, hogyan nézzen ki valahogy.

Maradok az elsőnél én is. A második nekem már túl sok, akármennyire is szeretem a kicsit duci csajokat, de ez nem duci...

2010. jún. 5. 10:06
 13/33 anonim ***** válasza:
64%

de az átlag nők akik kopllnak nem ilyen vékonyak. Szal elég h*lye képet választottál, mert ezt te is tudod, hogy senkinek sem tetszik.

A 2. meg photoshop. Attól hogy valaki hájas, nem így néz ki, hanem lóg rajta minden, az se jobb. linkelj be olyanokról képet és majd emglátjuk melyik a jobb!

2010. jún. 5. 10:10
 14/33 anonim ***** válasza:
77%
A második úgy néz ki, mint egy viziló, az első meg mint egy csontváz, de ha választanom kéne akkor már inkább az első.
2010. jún. 5. 10:10
 15/33 anonim ***** válasza:
77%
1.
2010. jún. 5. 10:11
 16/33 anonim ***** válasza:
Az első fiús, a második asszonyos. Ahogy nőileg most állok, nem tudnék választani, mert szinte vakon nekiesnék bár melyiknek.
2010. jún. 5. 10:18
 17/33 Tőkésréce ***** válasza:
35%
hát igazából a kettő kellene nekem... első túl sovány, a második meg dundus. eddig szinte csak dundus barátnőim voltak, így nem igazán kellene megint. most egy gyönyörű tökéletes alakú jó testű barátnőm van, vékony alkat, de nagy formás mellekkel és popsival, isteni combival, lapos hasival.. tökéletes. nem nagyon izgatnak fel a hurka-gyurkák egy csajon :S
2010. jún. 5. 11:06
 18/33 Tőkésréce ***** válasza:
26%
előző vagyok, elírtam, a kettő között valahol tetszenek nekem a nők...
2010. jún. 5. 11:07
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyértelmű, hogy 2.
2010. jún. 5. 11:07
 20/33 anonim ***** válasza:
26%
Egyik sem..
2010. jún. 5. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!