Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik a képen látható 3. lány (legteltebb) alakja?
2011. febr. 28. 22:25
1/21 anonim válasza:
igen, ő a legjobb a 3 csaj közül :)
25/F
2/21 anonim válasza:
nem:/
Nekem az első tetszik. A második is majdnem jó neki csak a lába nagyon vastag
3/21 anonim válasza:
nekem a 2.tetszik de mindegyikre rá tudnám beszélni magam
4/21 anonim válasza:
Második tetszik..harmadik nekem sok.
5/21 anonim válasza:
én két átlagos mellű és egy nagy (a 3. csaj) mellű csajt látok.
6/21 anonim válasza:
XD nemlátsz tovább a melleknél?:D
persze mindenki mást néz meg 1 nőn, és mást tart szépnek
9/21 anonim válasza:
Az első már túlzottan vékony, nincs mit rajta fogni :) A harmadik a legjobb, ilyen a barátnőm is kb, de a középsőt sem hagynám ki ;)
10/21 anonim válasza:
olyan sablonos duma lett már ez a nincs mit fogni 1 lányon.
Elmegyek horgászni és akkor fogok valamit, jobb esetben halat, rosszabb esetben csak a botot. Hameg kapaszkodni akarok akkor buszozom. Egy lány másra való;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!