Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan kevés a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan kevés a normális lány az interneten?

Figyelt kérdés

És félreértés ne essék nem valami speciális oknál fogva nem azok.

Egy dolog miatt: Válogatósak

És most sem azt írom ne legyenek igények. De álompasit hajkurásznak évek során, közben szomorúak, amiért nem értékeli őket senki.

És a probléma nem is az hogy "pár" ilyen van. Hanem mondhatni nagyon kevés, aki egy átlagos és normális srácot értékelni tudna.

Ez a média hatása?

2018. jan. 14. 15:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%

Értem. Azt azért még megemlítem neked, hogy általában azok a "férfiak" nem kellenek a nőknek, akik ilyen sírósak/rinyálósak, mint te.

Ezen kellene elgondolkoznod, nem pedig azon, hogy kinek milyen elvárásai vannak (amin változtatni sem tudsz és még közöd sincs hozzá).

2018. jan. 14. 16:34
 12/21 anonim ***** válasza:
61%

Parancsolj, látom erre van szükséged:

"Ne izgulj, nem a te hibád az, hogy szánalmas létedre egy nőnek sem kellesz. Ők a gonoszok, hogy nem fogadnak el téged olyannak, amilyen vagy. A fene sem érti őket, hogy miért nem akarnak egy gyereket maguk mellé férfi helyett. Minden nőnek annak kellene lennie a vágyának, hogy szülő lehessen egy párkapcsolatban úgy is, hogy vér szerinti gyermeke még nincs."

Remélem segítettem.

2018. jan. 14. 16:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Ez sok sebből vérzik.

1) messze nem ilyen a többség. Nem tagadom, hogy vannak ilyen lányok, akinek a valóságtól elrugaszkodva csak az álompasi felel meg, amelyiket persze soha nem figja megtalálni. Ennek részben az általad említett médiahatás az oka, részben pedig, hogy a neten kívül nincs szociális életük, kapcsolatuk férfival, így marad az álomkép.

De ez tényleg csak egy szűk csoport, ezt általánosítani pont ugyanilyen torz képet ad.

2) a legtöbb lány értékeli a rendes és normális srácokat - persze egyéb jó tulajdonságok mellett, mert

3) a rendesség és normálisság önmagában kevés, nem egy különleges tulajdonság és a legtöbb emberben meg is van.

Minimum dolog, a hiánya gáz, a megléte nem előny, hanem alapvető elvárás.

4) emiatt csak azért mert valaki rendes és normális nem jár automatikusan kapcsolat

5) viszont nem mindegy hogy ki mondja kiről, hogy rendes és normális

6) és éppen itt szokott kibújni a szög a zsákból

7) szerinted a másik nem kollektív hibáztatása az rendes és normális dolog?

2018. jan. 14. 16:39
 14/21 A kérdező kommentje:

Támadás-támadás... Kezd uncsi lenne.

Ahelyett hogy másoknak "segítesz", tedd inkább rendbe a saját életed.;)

2018. jan. 14. 16:41
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
[off]Kettőnk közül te kérdezel butaságokat gyik-en ;) but nice try[/off]
2018. jan. 14. 16:43
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
Bocsi, hogy olyannal szeretnénk együtt lenni, aki igazán tetszik, és hasonló a gondolkodásunk, életvitelünk.
2018. jan. 14. 16:46
 17/21 A kérdező kommentje:

A szövegértelmezés még mindig nem erősség látom.

Felőlem bárkivel együtt lehettek. Válogathattok mindenféle fontos szempont, mint a karok mérete, frok hossza, mellkosár méret, pénztárca nagyság, híresség, siker.

Én csak arra vagyok kíváncsi hol vannak azok, akiknek más fontos és nem egy délibábot kergetnek.

De úgynéz ki ez a társadalom már velejében romlott.

2018. jan. 14. 17:15
 18/21 anonim ***** válasza:
11%

"Én csak arra vagyok kíváncsi hol vannak azok, akiknek más fontos és nem egy délibábot kergetnek."

Sehol sincs a kérdésedben az, hogy hol vannak azok...blabla.

Nem szövegértelmezési problémáink vannak, hanem idióta vagy (és talán még fogalmazni sem tudsz).

2018. jan. 14. 17:19
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem értem a magadfajtákat hogy engedik fel ide.

Fröcsög belőled a gyűlölet...

2018. jan. 14. 17:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem kell foglalkozni azzal,hogy mi alapján válogatnak a nők,eleve a párkapcsolat kialakításával sem kell foglalkozni,akkor nem lesznek ilyen problémáink. Az ember társas lény...a f..t,én pl.jól meg vagyok egyedül is.
2018. jan. 14. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!