Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki mindenki azon hogy 16 évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
volt már barátom, nem is egy, de egyiknél se éreztem, hogy szerelmes vagyok, márpedig én csak azzal szeretnék lefeküdni akit ilyen módon szeretek. fiúk mégis ba.sztatnak, hogy veszítsem már el valakivel a szüzességem blablabla.. miért mondják ezt?2010. jún. 4. 23:53
11/18 anonim válasza:
Na! Ne ugorj 00:14 nyakának, csak jót akart! Nem azt mondta, hogy mindösszesen 3 barátod van, hanem hogy van három barátod, akik ezt mondják és ebből gondolod te, hogy mindenki így gondolja.
Ami marhaság. Mindenki akkor veszíti el, amikor neki jól esik. A többiek meg le vannak szarva!
12/18 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk! Te egy nagyon értékes lány vagy, ha így gondolkozol és nem akarsz szexelni szerelem nélkül! Maradj is mindig ilyen! Minden tiszteletem a Tiéd!!! Fiú vagyok.
13/18 anonim válasza:
rossz ismeretségi köröd van:S én tisztelem az olyan csajokat... akik csak komoly kapcsolatba adják oda magukat!!!
14/18 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, ha ismerős megkérdezi, akkor csodálkozik, hogy még szűz vagyok 16 évesen.
Nekem az a véleményem, hogy nem szeretnék 1 egyéjszakás ribanc lenni(mármint hogy így veszítsem el) -.-'
Mai világban már ez a 'divat', szerintem meg szánalmas.
Ne foglalkozz velük, inkább legyél büszke rá!
15/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, és annak is köszi aki megért ;)
2010. jún. 5. 10:41
16/18 anonim válasza:
Én 19 leszek és még az vagyok.De szerintem mindenki akkor vessze el mikor jónak látja.Én még olyan sráccal nem találkoztam akinek szívesen odaadtam volna magam.
17/18 anonim válasza:
en 18 vagyok, es baratom se nagyon volt tobb mint 3, e nem azert mert baj lenne a kulsommel, naon sokat szeretnenek jarni velem (ezt most semmikep nem buskesegbol mondom1!) de en nemhogy a szuzessegem sem akarom elveszteni olyannal aki irnt nem erzek semmit de megcsak jarni se nagyon akarok ilyennel (az utobbi lee kicsit rossz donte, mert igy nem sok tapasztalatom van), de sajnos (?!) nem is igazan tudok olannal lenni, akit nem kedvelek..
18/18 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet. Van pár fiú osztálytársam, akik folyton azzal zaklatnak, h mikor vesztem el a szüzességem, meg h volt e már f@sz a számban, meg h majd 80 évesen is szűz leszek e. Ráadásul ezt olyan bunkó módon, h a bicska kinyílik tőlük a zsebemben. Hát mi közük hozzá?? És amikor mondtam nekik, h most már állítsák le magukat vagy elbúcsúzhatnak a következő generációtól,akkor én voltam a hisztis r.banc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!