Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit vártok el egy 33...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit vártok el egy 33 éves férfitol ha ismerkedne veletek?

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 14:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hát, páromban mindezek megvannak.

Ezek, ha a saját lakás nem is, de a többi ALAP elvárás!

De ha neked nem, akkor az a te problémád.

Ezek ALAP elvárások, kiv. a saját lakás.

De ha neked nem, az a te problémád.

2-es voltam

2018. jan. 13. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:
32%
9. Elobe is, en nem sunnyogok :D
2018. jan. 13. 15:50
 13/24 anonim ***** válasza:
62%

Most komolyan, emberek! Ha rendelkeznék megfelelő elvárásokkal, illetve az elvárt tényezők megfelelő szintjével, sokkal szívesebben ismerkednék egy *Tetrajodthyronin* nevű felhasználóval, aki nyíltan, egyenesen, korrekten közli a kritériumait, mint egy olyan képmutató hozzászólóval, aki csak annyit ír, hogy "szeressen", aztán pár hónap múlva lelép, mert kitalálja saját magának a kifogásokat, hogy miért nem felelek meg neki. Hát tudod kit verjél te át, hallod...

Az #1-es hozzászólót felpontoztam.

2018. jan. 13. 16:04
 14/24 anonim ***** válasza:

Javítás:

"Ha rendelkeznék a velem szemben támasztott elvárásoknak megfelelő tulajdonságokkal..."

Talán így magyarosabb valamennyivel.

2018. jan. 13. 16:05
 15/24 anonim ***** válasza:
50%

Azert irtam ezeket, mert mi ezekkel mar kb mind rendelkezunk joval fiatalabban, addigra meg a 8 ev tapasztalat is meglesz. Igy egy 33 evestol ez mar a minimum.

Akik meg itt irigykednek azok...ez az o szegenysegi bizonyitvagyuk. Nekem ez elvaras mert ha mar fiatalon ezt elertuk akk 33 evesen plane h ezt egy felnott ferfinek el kellene.

Az h itt engem szidnak mert en kimondom es nekem ezek megvannak, azt igazolja, h nekik konnyebb rinyalni mint tenni erte. Es utalni mindazt aki tett :)

2018. jan. 13. 16:08
 16/24 anonim ***** válasza:
A millió meg egy jellembeli elvárásomon túl (amik alapnak számítanak bármelyik korosztállyal ismerkedem) az anyagi stabilitás és biztonság, lakás-kocsi, ambíciók, illetve konkrét családalapítási tervek és vágyak az "extra", amit a koránál fogva elvárnék tőle.
2018. jan. 13. 16:12
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
15-ös! Nem tetszik a stílusod, beképzelt, flegma,tenyérbe mászó.
2018. jan. 13. 16:26
 18/24 anonim ***** válasza:

Ismerje a helyesírást, lehessen vele az élet különböző dolgairól beszélgetést folytatni. Intelligens legyen, természetkedvelő, udvarias, figyelmes, higgyen Istenben, fogadja el, és viszonozza a törődést, gondoskodást. Egyenlő félként tekintsen rám.

Legyen motivált, életcélokkal rendelkezzen.

2018. jan. 13. 16:30
 19/24 anonim ***** válasza:
Kezd elegem lenni a nők elvárásaiból,meg a hülyeségeiből,amelyik nőt ki fogom választani az lesz velem,ha tetszik neki,ha nem. Fogok majd itt bohóckodni...
2018. jan. 13. 16:39
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt ki a fenet erdekli szeeinted? Kettonk kozul nem en vagyok egyedul megsem...:Ddd
2018. jan. 13. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!