Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit vártok el egy 33 éves férfitol ha ismerkedne veletek?
Hát, páromban mindezek megvannak.
Ezek, ha a saját lakás nem is, de a többi ALAP elvárás!
De ha neked nem, akkor az a te problémád.
Ezek ALAP elvárások, kiv. a saját lakás.
De ha neked nem, az a te problémád.
2-es voltam
Most komolyan, emberek! Ha rendelkeznék megfelelő elvárásokkal, illetve az elvárt tényezők megfelelő szintjével, sokkal szívesebben ismerkednék egy *Tetrajodthyronin* nevű felhasználóval, aki nyíltan, egyenesen, korrekten közli a kritériumait, mint egy olyan képmutató hozzászólóval, aki csak annyit ír, hogy "szeressen", aztán pár hónap múlva lelép, mert kitalálja saját magának a kifogásokat, hogy miért nem felelek meg neki. Hát tudod kit verjél te át, hallod...
Az #1-es hozzászólót felpontoztam.
Javítás:
"Ha rendelkeznék a velem szemben támasztott elvárásoknak megfelelő tulajdonságokkal..."
Talán így magyarosabb valamennyivel.
Azert irtam ezeket, mert mi ezekkel mar kb mind rendelkezunk joval fiatalabban, addigra meg a 8 ev tapasztalat is meglesz. Igy egy 33 evestol ez mar a minimum.
Akik meg itt irigykednek azok...ez az o szegenysegi bizonyitvagyuk. Nekem ez elvaras mert ha mar fiatalon ezt elertuk akk 33 evesen plane h ezt egy felnott ferfinek el kellene.
Az h itt engem szidnak mert en kimondom es nekem ezek megvannak, azt igazolja, h nekik konnyebb rinyalni mint tenni erte. Es utalni mindazt aki tett :)
Ismerje a helyesírást, lehessen vele az élet különböző dolgairól beszélgetést folytatni. Intelligens legyen, természetkedvelő, udvarias, figyelmes, higgyen Istenben, fogadja el, és viszonozza a törődést, gondoskodást. Egyenlő félként tekintsen rám.
Legyen motivált, életcélokkal rendelkezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!