Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A leendő páromnak gyermeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leendő páromnak gyermeke van, mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
26/N vagyok. Randizgatok egy férfival (40), aki elvált, és van egy gyönyörű 3 éves kislánya. Lassan ott tartunk, hogy szeretné, ha találkoznék a leányzóval. A problémám: a családomban, ismertségi körömben sosem volt kisgyermek, fogalmam sincs, hogyan kell bánni egy 3 éves gyerekkel. Valahogy félek a gyerekektől. Tudom, hogy a szerelmemhez tartozik, el kell fogadnom. El is fogadom persze, de rettegek, hogy majd azt látja, nem tudok bánni a lányával, vagy utálni fog engem a lànyka. 😔

2018. jan. 13. 09:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"Kíváncsi lennék,hogy a saját sorsuk alakításában vajon mindig ilyen bölcsek-e?" - Egy cseppet sem, épp tegnap beszélgettem egy ilyen vaskalapossal. Nem az én tisztem, hogy változzon, úgyhogy mindenki éljen úgy, ahogy jónak látja. :-) Nekem van a családomban olyan, hogy valaki kisgyerekes anyukával vagy apukával jött össze, ismerősi körben tudok nagy korkülönbségekről. Nekik működik, de persze ehhez intelligens emberek kellenek, intelligens anyuka, intelligens apuka, intelligens új párok mindkét részről, és ennek megfelelően nevelni a gyerekeket. Most az, hogy nekem ez a korkülönbség sok, az csak az én álláspontom, semmi tudományosan megmagyarázható nincs benne, csak nem vonzódom az ennyivel idősebb emberekhez, de tudok olyan párokról, akiknek működik.

Ha ezt a helyzetet a kérdezőék tudják normálisan kezelni, akkor nem lesz probléma, persze ehhez az összes felnőtt félre szükség van. Nyilván lehetnek konfliktusok is, az is előfordulhat. De nem a romantikus amerikai vígjátékokban élünk, ahol a gyerekek újra összehozzák a szüleiket és kiutálják a családból anyu-apu újdonsült párját.

2018. jan. 14. 10:06
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
#21: Igen, én mindig ilyen bölcs vagyok. Elég érdekes lenne, ha pont magammal baxnék ki, miközben itt osztogatom a tanácsom.
2018. jan. 14. 10:46
 23/24 anonim ***** válasza:

Külsősként mindig könnyebben adunk tanácsot és egyszerűbbnek látjuk a helyzetet.

Ha aztán belekerül az ember egy helyzetbe már magával szemben nem mindig a racionális érvek alapján dönt.

Sokszor van,hogy tudjuk mi lenne a helyes út, mégsem azt éljük meg, az érzelmeink felülírják azt.

2018. jan. 14. 10:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem mindig az a helyes út, ami kívülről annak látszik.
2018. jan. 14. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!