Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek miért jó borotválni a puncitokat?
Szerintem gusztustalan ha a pasi próbálna kinyalni de a nagy szőrtömeg miatt nem találja a puncit... -.-"
nincs ennél gusztustalanabb :S
Meg ha szőrös nem látszódik a lényeg xD
Meg higéniai szempontokból is fontos! Egy meleg nyári napon undorító ha bepálik odalent XD
Én nem borotválom. Azért nem, mert nincs pasim akinek mutogassam :D
Ha lenne, akkor sztem borotválnám, de csak azért mert manapság már gáz aki nem szedi le. Hülye egy divat van...
Én is évek óta borotváltam. 22vagyok. Mindig azt hittem, hogy a barátom is erre bukik. 5 éve vagyok vele. el kellett telnie 3nak mire kiderült, hogy ő ezt nem is szereti. :) Vagyis jobban preferálja ha szőrös, de a csupasz ellen sincs kifogása. Úgyhogy azóta nem teszem. :) Csak nagy ritkán nyáron. Szerintem is csak nyűg. Kipattog, bök stb.
Bár még mindig jobb ha egy nő borotvál, mint egy pasi. Persze, azért az sem kéne, hogy a strandon p minden nőnek kikandikáljon. Egy kis fazonigazítás belefér, de nem több szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!