Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én rontottam el?

Figyelt kérdés

Mit csináltam rosszul? Túl korán mondtam el neki, hogy szeretem?

Kb másfél hónap után összejöttünk, addig végig, szinte minden harmadik nap azzal jött, hogy mennyire szeretné, ha vele tudnám elképzelni a jövőt. Gondoltam csak bókol, annak ellenére elég gyorsnak és kissé ijesztőnek tűnt. Minden esetre ő kérdezte meg, hogy szeretnék-e a barátnője lenni és azóta is közös tervekről áradozott. Aztán elmondtam neki, hogy szeretem és akkor eléggé váratlanul érte, de a maradék pár órában, amég vele voltam minden rendben volt. De utána semmi. Neten nem ír, telefont nem veszi fel. Most átmenni zaklatóba nem akarok, nem hiszem, hogy jó ötlet, ha beállítok hozzá.

Azóta pedig eltellt három nap, de nem igazán hajlandó velem kommunikálni. Azt nem értem, hogy úgy tűnt, ő akar sietni mindennel és most ő nem tudja vagy akarja kezelni a helyzetet.

Most én rontottam el?

Vagy csak játszott velem?

Nem igazán hittem neki még az első két-három hétben, csak az után, hogy összejöttünk. Most meg tiszta hülyének érzem magamat.

20\l ő 23\f

2018. jan. 12. 16:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ez tényleg wtf szitu :S
2018. jan. 12. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem normális az illető. Ne rágódj rajta!
2018. jan. 12. 16:44
 3/12 A kérdező kommentje:

Ebben az esetben ti mit tennétek?

Érdemes még kicsit várakozni vagy ha vissza is ír vagy megkeres személyesen, már akkor sem édemes vele foglalkoznom?

Nem tudom, hogy ezek után mennyire tudnám komolyan venni. Pedig a rózsaszín köd állapota eléggé fent áll nálam.

2018. jan. 12. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Én már nem is állnék vele szóba ezek után.
2018. jan. 12. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem gondolta, hogy tényleg szereted, aztán megütötte a dolog, mindenesetre tök nem normális. Én csak írnék annyit neki, hogy most konkrétan mi a problémája, aztán elkezdeném elfelejteni, ha nem keres. Ha meg igen, akkor adjon valami magyarázatot, mert ez így elég fura. Innen nézve nem rontottál el semmit...
2018. jan. 12. 17:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez mar megtortent, utolso. Azert koszonom a segitseget. Azt hiszem, kuka.

Koszonom a valaszokat.

2018. jan. 12. 17:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Furcsa váz biztos. Sok minden lehet mögötte...helyes ha nem keresed, mondjuk ezek után én már le is tennék róla. Ne haragudjon már meg a világ, de ilyet komoly, épeszű ember nem csinál. Gondolom ebben egyetértünk.
2018. jan. 12. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Képzeld, velem is ugyan ez történt meg ősszel, mi két évvel vagyunk idősebbek nálatok. Mai napig nem értem.

Mondjuk ő már aznap le akart volna velem feküdni, de én nem engedtem, mindig mondtam neki, előre már, hogy első randin smafu szex nálam, tehát ezt tudnia kellett, hogy csak csók lesz, de én erre tudok max. gondolni, hogy mivel nem dughatott meg, így akkor pá. Nem tudom, nem értem.

Pedig annyira belezúgtam, hogy másodikra még azt is hagytam volna.. És igen, nekem is ugyan ilyeneket mondott, mint neked, minden ugyan ez volt.

Tudod még mire gondolok? Hogy párhuzamosan más lánnyal is ismerkedett, nem csak velem, és hogy az is összejött neki, és inkább őt választotta.

Még erre tudok gondolni.

De írtó szar volt. Komolyan. :-( Franc se kérte, hogy így felpiszkálja az éréseimet.

Sajnálom. Remélem, a tiéd előkerül.

2018. jan. 12. 17:29
 9/12 A kérdező kommentje:

Szex már volt egy ideje, több mint 3 hét után.

De ez sem garancia persze.

Nem tudom hova tenni most ezt, ebből csak annyi jön le, hogy biztosan nem vagyok neki fontos.

Ennyi, most már kezdem tényleg belátni.

2018. jan. 12. 17:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezért fontos egy férfi tetteit, és nem a szavait figyelni. Hiába mondja, hogy jajj ő veled tervezi a jövőt, ezen át kell látnod ha nem igaz. Valószínűleg ezzel szeretett volna behálózni, hogy lefeküdj vele.
2018. jan. 12. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!