Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én rontottam el az helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én rontottam el az helyzetet?

Figyelt kérdés

Ma volt egy szülős főzés grillezés a környékbeli erdős szabadidő parkban, és mivel 20.-a van elég sokan is jöttek mentek, ki szalonnát sütött, volt aki csak a kutyát hozta ki.

Már főztünk mikor az egyik szabad helyhez jöttek oda tőlünk 2-3 méterre, egy 5 fős család tagjai, a 3 testvér közül 2 lány volt, egy fiatalabb kb 16-17 éves, illetve egy kb 18-19 éves, szembe tünő volt hogy figyelgetnek pedig először háttal ültek a fűben, és néha megfordultak hogy nézem-e őket, a fiatalabb súgott is az idősebbnek valamit, onnantól kezdődött az egész szemezés, alibi sétákat tettek körülöttünk, direkt csak ketten, de én barom hogy mehettem volna 24 évesen két lány után, be a tuja sor közé :) Illetve milyen ürüggyel tudtam volna a közelükbe férkőzni, hisz nekik is ott voltak a szüleik.

Hiába van sok ilyen élményem, bizalmatlan vagyok a nőkkel kapcsolatban és nem is nagyon volt az elmúlt években senkim, mert félek a kudarctól.

Nemrégiben meg baráti körrel voltunk motorozni a Bükkben, megálltunk az egyik pihenőnél, a csaj aki kiszolgált minket szinte várta hogy elkérjem a számát, szegény próbálkozott hátha elkezdek vele dumálni de nem lett semmi. Mert félek a kudarctól, szakítástól.

24F

2016. aug. 20. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Annyit elárulnál, hogy miért félsz ennyire a kudarctól és hogy miért vagy ennyire önbizalom hiányos? Egy régebbi szakítás miatt?
2016. aug. 20. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok és rá kellett jönnöm, hogy ez a legnagyobb veszély még akkor is ha próbálkozol is, mert én most túl tettem magam minden félelmemen és össze is sikerült jönnöm egy lánnyal, de 3 hónap után azt mondta, hogy túl tapasztalatlan vagyok és neki erre nincs szüksége, hogy rajta "tanulgassak" és mindez abból adódik, hogy előtte csak egy barátnőm volt aki elég csúnya módon bánt el velem és onnantól zuhanó repülés volt az életem. A mostani szakításom sem éppen korrekt, akarok is vele beszélni erről a dologról, de egy kicsit felnyitotta a szememet, csak sajnos szeretem őt és most meg ezért nem tudom túl tenni magam rajta...

Szóval röviden, érdemes elkezdeni csajozni még ha kudarc is a vége, mert a végén még az lesz, hogy az akit esetleg megszeretsz azért dob, mert nem vagy "tapasztalt" és ugyan ez nem egy gyakori eset, de mint látható előfordul.

2016. aug. 20. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!