Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan valóban vonzónak tartják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan valóban vonzónak tartják az aspergert, ill az enyhébb autizmust?

Figyelt kérdés

Nyilván nem magára a rendellenességre gondolok, hanem azokra az egyénekre, akik ezzel születtek. Többnyire persze úgy, hogy akinek vonzó, az nem tudja, hogy egy ilyen probléma áll a háttérben, hanem csak tetszik neki az egyén.

Mi ennek az oka?

Mik azok a tulajdonságok, amik ezt kiváltják többnyire?

2018. jan. 12. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Családban van aspergeres fiú, csakis egy témáról képes beszélgetni, zárkózott, szegénynek nem is jön össze barátnő, nehéz velük, rengeteg türelem.
2018. jan. 12. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem tartja vonzonak, ha a nagy atlagot nezzuk, de minden teruleten vannak a szabalyt erosito kivetelek. Valaki a 300 kilos noket is vonzonak tartja, kb ennyire lehet gyakori az is, akinek kifejezetten tetszenek az enyhen autista, illetve egyeb mentalisan beteg emberek.
2018. jan. 12. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem.
2018. jan. 12. 10:36
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nem.
2018. jan. 12. 10:37
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

A kislányom enyhén autista. Gyönyörű és okos és büszke vagyok rá hogy az anyukája lehetek. De hogy milyen lesz majd pár év múlva mondjuk egy párkapcsolatban, hát....

makacs, önfejű, autizmusából fakadóan nehezen értelmezi az emberi viselkedést, humorérzéke nulla, mindent szó szerint vesz, stb. Az érdeklődése elég korlátozott és bár nagyon barátságos, nem sokan tudják tolerálni. Egy igazi kis zsebdiktátor, mert retteg a kontroll elvesztésétől. Most őszintén, ez egy párkapcsolatban hogy fog kinézni? Nem tudom. De még nem is akarok belegondolni.

2018. jan. 12. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Én is tetszettem már több nőnek is. Teljesen máshogy gondolkodok, mint egy átlagos ember, és ez a másság tetszik egyeseknek. Viszont hosszútávon egyik se volt képes elviselni.
2018. jan. 12. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez egy hülye általánosítás egyébként, mert én pl nem koncentrálok csak egy témára, és a zárkózottságomat is feloldottam valamennyire. Elismerem, hogy rengeteg türelem kell hozzám, ami szerintem nincs meg szinte senkiben, de attól, hogy valaki aspergeres, még nem fog rá illeni az összes tünet, amit a kórképben leírnak. Illetve lehet, hogy illett rá, de már megtanult túllépni rajta.

2018. jan. 12. 11:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Valószínüleg ezen betegségek egy egy jellemvonása lehet vonzó, de összességében a betegség minden tünete nem gondolom, hogy annyira vonzó lenne.
2018. jan. 12. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem sem vonzó, ők nem viselkednek úgy, ahogy elfogadható, nem értik az embereket, és egy részük szerintem nem is úgy viszonyul az emberekhez, ahogy kellene. Egyszer egy autista azt mondta, nem is tudja, mi az a szerelem...
2018. jan. 12. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Van a neten egy videó, ahol egy aspi lány mondja el, hogy mi is ez. Azóta érdekesnek találom ezen személyeket.

Mások - de pozitív értelemben -, mint a legtöbb ember, okosak egy-egy területen, és introvertáltak. Ezért érdekesek.

2018. jan. 12. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!