Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy mell ideje valóban lejárt?
Teli az oldal olyan kommentekkel, hogy az igazi férfiaknak csak a pici tetszik, nagy melle csak a teheneknek, durván el kell hízni hozzá és hasonlók.
De akinek vékony/normál alkat mellett van nagy melle?
Mint pl:
Kis mellel valóban könnyebb öltözködni és tornázni, viszont akinek 55-60kg-san is 75D-E-s mellei vannak, az már nem nagyon csinál velük semmit, így marad.
Nem kell jönni azzal, hogy a lógás miatt nem esztétikus, feszes pólóban melltartó nélkül is állhat olyan szépen, mintha nem lenne igazi. Nem mindenkié lóg.
Nekem bejön a pici is és nagy is.
Nem tudom mások hogy vannak ezzel, ez csak a saját gondolatom.
Nekem bejön a kis mell, de a képen látható nők mindegyike nagyon csinos.
Tudom, hogy a nőknek, akiknek egészen pontos elvárásaik vannak, hogy hogyan nézzen ki egy igazi férfi nehezen érthető ez meg, de mi férfiak alapjában véve az összkép alapján döntünk, és 99%-nak nincs annyira berögzült igénye, hogy csak az X kosár, Y magasság, Z testsúly felel meg, sokkal inkább ha látunk egy csinos nőt, akkor az bejön, függetlenül attól, hogy A vagy C, barna vagy szőke.
Nem mindenkinek lóg... nekem egyre jobban úgy tűnik, csak nekem lóg már egyedül a világon, mindenkinek antigravitációs cicije van.
Nem a méretet szokták kikötni, a formát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!