Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagy mell ideje valóban lejárt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy mell ideje valóban lejárt?

Figyelt kérdés

Teli az oldal olyan kommentekkel, hogy az igazi férfiaknak csak a pici tetszik, nagy melle csak a teheneknek, durván el kell hízni hozzá és hasonlók.

De akinek vékony/normál alkat mellett van nagy melle?

Mint pl:

[link]

[link]

[link]

Kis mellel valóban könnyebb öltözködni és tornázni, viszont akinek 55-60kg-san is 75D-E-s mellei vannak, az már nem nagyon csinál velük semmit, így marad.

Nem kell jönni azzal, hogy a lógás miatt nem esztétikus, feszes pólóban melltartó nélkül is állhat olyan szépen, mintha nem lenne igazi. Nem mindenkié lóg.

2017. dec. 31. 12:56
1 2
 11/20 Diavolino44 ***** válasza:
0%

Itt azert irjak, a pici mellett, mert ezzel egy szikra egyutterzest ajarnak kicsikarni.

Anno en is direkt kiirtam ezt a kerdest mint no, hetekig kaptam, a priviket, hogy neki a kis mell tetszik, s akarok-e ismerkedni vele. Ennyit erről..

Akikrt linkrltel, az a tokeletes!

S szakitottam mar lannyal, mert szexualis eletunk nem mukodott, mert nrm inditott be a latvanya.

2017. dec. 31. 14:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem, mert nekem elég nagy.
2017. dec. 31. 14:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Itt beszélgettem egy pasival, akinek bejöttek a nagy mellek, hogy mi lenne, ha a nagymellű nővel (moi) szexre készülnének, és a melltartóban szexis melle a melltartót levéve lógna. És azt mondta, hogy megkérné, hogy öltözzön fel, és nem szexelne vele. (Nem szexi lógásról van szó, egy egész tolltartó tartalmát bepakolhatod alá.)

És itt tényleg nincs jó választás, ha belegondolsz. Vagy a fent leírt dolog történik vagy megdug szánalomból, hogy ne bántson meg. Úgyhogy én nagyon szeretnék akár zéró mellet a mostani zacskók helyett.

2017. dec. 31. 14:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálam nagyon is bejönnek a képen látható női típusok. Szépek és nőiesek nagyon imádom!
2017. dec. 31. 14:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Miért gondolja mindenki, hogy akinek tetszenek a kis mellek is, az csak szánalomból teszi?

A barnákat is csak szánalomból szeretik, mert nincs szőke?

Vagy az alacsonyakat, mert nincs magas?

Ne hülyéskedjünk már

2017. dec. 31. 14:42
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Itt beszélgettem egy pasival, akinek bejöttek a nagy mellek, hogy mi lenne, ha a nagymellű nővel (moi) szexre készülnének, és a melltartóban szexis melle a melltartót levéve lógna. És azt mondta, hogy megkérné, hogy öltözzön fel, és nem szexelne vele. "

Olyan férfit kell választani, aki ha meglát (toi), akkor nem egy mellet lát, hanem egy nőt, és elfogadja, hogy vannak előnyös és kevésbé előnyös tulajdonságai.

Ilyet az a férfi csinál, aki csak szexelni akar, más nem érdekli a csajból.

2017. dec. 31. 14:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Most szerintem elég elkúrt időt élünk, ami nőideálokat illeti, vagy legyél vékony, mint egy modell, vagy ha van rajtad felesleg, az csak és kizárólag a fenekeden, a melleden és a combod külső felén, narancsbőr nélkül.

Élvezd, amid van.

Nekem nagy cicim volt mindig is, kistini koromban nyilván szégyelltem, most pedig csak örülök, hogy sosem volt még rájuk panasz (Pedig lógnak kicsit, igen. Ezt csinálja a gravitáció meg az idő.) Furán is nézne ki, ha golyók állnának ki a mellkasomból.

20L

2017. dec. 31. 15:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Továbbra is azt tudom mondani: nagy-kicsi-közepes, ilyen forma-olyan forma...

Nekem a nő egyben tetszik (vagy nem tetszik), nem azon fog múlni, hogy kicsit lóg e (minden nagy mell kicsit lóg), vagy nem lesz komoly dekoltázs (egyetlen kis mellű nőnek sincs komoly dekoltázsa, még pushuppal sem), de még az olyasmit is elfogadom, mint a narancsbőr (ami nem függ az elhízástól sem szokszor), stb...

Az egy másik kérdés, hogy cserébe elvárom(elvárnám), hogy a párom az én hibáim, hiányosságaim is fogadja el.

Na ez utóbbi nem megy sok embernek (férfiben, nőben egyaránt). A saját testéről mindenki tudja, hogy nem tökéletes, és elvárja, hogy fogadják el, a partnere teste meg igenis legyen tökéletes.

2017. dec. 31. 15:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Sophie Mudd az eldő 2 képen? Nekem a nagymellűek jönnek be és a többségnek is. Ezeket a kis mell istenítéseket azok írják akiknek olyan nőjük van...ha nagy a melled örülj neki én őket keresem
2017. dec. 31. 15:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem találkoztam eddig olyan pasival aki a kicsit szerette volna..
2018. jan. 1. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!