Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő sokaknak tetszik, akkor valóban csak megfektetni akarják?
Jó, rendben, minden nőt meg akarnak fektetni, a hangsúly a "csak"-on van.
Ha nem ribis, hanem teljesen átlagos, normális, nem beképzelt, introvertáltabb lányól van szó.
Van, aki csak megfektetni akar, van, aki kapcsolatot szeretne.
Ha valaki csak szexet akar, soha nem az én hibámnak fogom fel, mert egy teljesen normális értékrendű lány vagyok, nincsenek káros szokásaim, csinos is vagyok stb, szóval olyan barátnő-típus(szokták is mondani). De azzal nem tudok mit kezdeni, hogy sok 25 alatti/körüli pasi nem vágyik kapcsolatra.
21N
#5 nem minden esetben van ez így. Nagyon nem. Sok pasi már akkor is csak szexre megy, mikor még nemis ismernek. Akkor most magamat kéne hibáztatni, hogy biztos nem vagyok elég jó kapcsolatra? Nem erről van itt szó, hanem arról, hogy sokan csak kalandozni akarnak.
Persze vannak azok a nők is, akik alkalmatlanok lennének kapcsolatra, bár én pont az ilyeneket látom mindig pasival :D
Nem, egyáltalán nem igaz, hogy csak megfektetni akarják.
Viszont az igaz, hogy rengetegen fognak rámozdulni, és abból a rengetegből nagyon nehéz lesz kiválasztania azt, aki nem csak szexelni akar vele.
Főleg, hogy szimpla logika, hogy a rámozduló férfiak közül a legjobbakkal fog leállni (ki választana mást a helyében), viszont elfelejti, hogy a legjobbak 99%-a más nők szemében is a legjobb, így pont ők nem nagyon gyúrnak másra, mint az egy éjszakára.
Volt pár egyéjszakás kalandom, nem azért nem kerestem őket másnap mert nem akartam kapcsolatot, szimplán nem éreztem azt velük amire vágyom.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!