Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő sokaknak tetszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő sokaknak tetszik, akkor valóban csak megfektetni akarják?

Figyelt kérdés

Jó, rendben, minden nőt meg akarnak fektetni, a hangsúly a "csak"-on van.

Ha nem ribis, hanem teljesen átlagos, normális, nem beképzelt, introvertáltabb lányól van szó.

2018. jan. 2. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Van, aki csak megfektetni akar, van, aki kapcsolatot szeretne.

Ha valaki csak szexet akar, soha nem az én hibámnak fogom fel, mert egy teljesen normális értékrendű lány vagyok, nincsenek káros szokásaim, csinos is vagyok stb, szóval olyan barátnő-típus(szokták is mondani). De azzal nem tudok mit kezdeni, hogy sok 25 alatti/körüli pasi nem vágyik kapcsolatra.

21N

2018. jan. 2. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Az 1 essel teljes mértékben egyetértek. Mintha én írtam volna. ☺
2018. jan. 2. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ez eléggé nagy általánosítás és egyben megbélyegzés. Mindig van kivétel és könnyen meg lehet szűrni h ki mire vágyik
2018. jan. 2. 22:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó dolog az általánosítás. Én komoly kapcsolatra vágyom. 22f
2018. jan. 2. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Ha csak külsőre tetszik mindenkinek, akkor igen. De vannak nők, akiken a leghülyébb pasi is látja, hogy "feleség alapanyag", és felbecsülhetetlen értékű. Nem mindegy, hogy a férfiaknak a nő lelke tetszik, vagy csak a külseje. Ettől függ, hogy mit akarnak tőle.
2018. jan. 2. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:

#5 nem minden esetben van ez így. Nagyon nem. Sok pasi már akkor is csak szexre megy, mikor még nemis ismernek. Akkor most magamat kéne hibáztatni, hogy biztos nem vagyok elég jó kapcsolatra? Nem erről van itt szó, hanem arról, hogy sokan csak kalandozni akarnak.

Persze vannak azok a nők is, akik alkalmatlanok lennének kapcsolatra, bár én pont az ilyeneket látom mindig pasival :D

2018. jan. 2. 23:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem igaz, hogy csak megfektetni akarják.

Viszont az igaz, hogy rengetegen fognak rámozdulni, és abból a rengetegből nagyon nehéz lesz kiválasztania azt, aki nem csak szexelni akar vele.

Főleg, hogy szimpla logika, hogy a rámozduló férfiak közül a legjobbakkal fog leállni (ki választana mást a helyében), viszont elfelejti, hogy a legjobbak 99%-a más nők szemében is a legjobb, így pont ők nem nagyon gyúrnak másra, mint az egy éjszakára.

2018. jan. 2. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt pár egyéjszakás kalandom, nem azért nem kerestem őket másnap mert nem akartam kapcsolatot, szimplán nem éreztem azt velük amire vágyom.

22f

2018. jan. 2. 23:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Úgy a helyes hogy ha egy nő sokaknak tettszik akkor sokan akarják csak megfektetni(de van kivétel aki komoly kapcsolatot akar).
2018. jan. 3. 00:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs iszonyatosan rossz természete,nem igaz.
2018. jan. 3. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!