Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is jobban szerettétek volna a matek órákat, ha Dr. Pierto Boselli tartotta volna őket? 😋😂
https://www.youtube.com/watch?v=NyBqfzs-Gzk
ráadásul nem is egy kis gagyi középsulis matektanár, hanem egyetemi 😎 😍
Megnéztem a kommenteket... Az, hogy a sok szuka nedvesedik a videó láttán, legalább annyira nevetséges, mint amikor a pasik csorgatják a nyálukat egy szexi nyelvtanár csaj videója alatt, aki 2 perc melligazgatás és ajakharapdálás alatt elmond vagy 2-3 szót. Na ez a videó is kb. ez a szint. A nők azt mondják, hogy ők nem olyan ösztönlények, mint a pasik - akiknek egy tuti csaj látványa miatt elborul az agyuk - és hányszor hallottam már, hogy nekik a vonzalomhoz nem elég a külső, a belső teszi igazán szexisség. Nos ismét kibújt a szög a zsákból. :D
Semmivel nem vagytok különbek.
Húúú, nagyon cuki, bejön :) Pont ezért nem örültem volna neki, ha ő tanít, biztosan nem tudtam volna a matekra figyelni, ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy jól tud magyarázni. Engem sosem a tanárok motiváltak, hogy jó legyek, hanem saját magam, ezért csak zavaró lett volna egy ilyen pasi. Maradok inkább az idősebb/kevésbé helyes tanároknál, csak jól tudjanak magyarázni :)
23/N
# 12
Te sem kicsit lehetsz frusztrált, hogy ennyire felbasz, hogy a nőknek bejön egy pasi. És ezt férfi létemre mondom.
Mit gondoltál, a nők hormonok és vágyak nélkül élő élőlények?
Rákerestem a srácra, mert szkeptikus voltam. A LinkedIn profilján fent van, hogy Anglia egyik legjobb egyetemén, az UCL-en szerzett gépészmérnöki diplomát, majd doktori fokozatot, most ott tanít.
Hát nem nézném ki belőle, az tuti. :D
Tipikus bugyuta szépfiú feje van, aki maximum a gyúráshoz ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!