Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is jobban szerettétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is jobban szerettétek volna a matek órákat, ha Dr. Pierto Boselli tartotta volna őket? 😋😂

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=NyBqfzs-Gzk

ráadásul nem is egy kis gagyi középsulis matektanár, hanem egyetemi 😎 😍

2018. jan. 11. 23:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam a szomszédomhoz korrepetálásra. Amioor ő magyarázta, értettem. Az atyaúristen is tarthatja az órát, ha nem értem, miről beszél.
2018. jan. 12. 10:26
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Megnéztem a kommenteket... Az, hogy a sok szuka nedvesedik a videó láttán, legalább annyira nevetséges, mint amikor a pasik csorgatják a nyálukat egy szexi nyelvtanár csaj videója alatt, aki 2 perc melligazgatás és ajakharapdálás alatt elmond vagy 2-3 szót. Na ez a videó is kb. ez a szint. A nők azt mondják, hogy ők nem olyan ösztönlények, mint a pasik - akiknek egy tuti csaj látványa miatt elborul az agyuk - és hányszor hallottam már, hogy nekik a vonzalomhoz nem elég a külső, a belső teszi igazán szexisség. Nos ismét kibújt a szög a zsákból. :D

Semmivel nem vagytok különbek.

2018. jan. 12. 12:02
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Húúú, nagyon cuki, bejön :) Pont ezért nem örültem volna neki, ha ő tanít, biztosan nem tudtam volna a matekra figyelni, ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy jól tud magyarázni. Engem sosem a tanárok motiváltak, hogy jó legyek, hanem saját magam, ezért csak zavaró lett volna egy ilyen pasi. Maradok inkább az idősebb/kevésbé helyes tanároknál, csak jól tudjanak magyarázni :)

23/N

2018. jan. 12. 12:10
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
13.:mellesleg jártam régebben más tantárgyból korrepetálásra egy 10/10 pasihoz, tényleg nem tudom máshogy jellemezni, mint hogy gyönyörű volt. De emiatt nagyon feszélyezve is éreztem magam, folyton csak a száját néztem. Magyarázni nem tudott egyébként, semmit sem segített a tantárgyban az, hogy hozzá jártam :D De istenem...olyan gyönyörű volt...
2018. jan. 12. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:
8.: ez a csaj, akit linkeltél tipikus butterface :D Jó a teste, csak a fejét takarjuk le egy papírzacskóval.
2018. jan. 12. 12:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Micsoda nyálas pofa,vidd innen kérdező! Mindjárt hányok. :)
2018. jan. 12. 12:43
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

# 12

Te sem kicsit lehetsz frusztrált, hogy ennyire felbasz, hogy a nőknek bejön egy pasi. És ezt férfi létemre mondom.

Mit gondoltál, a nők hormonok és vágyak nélkül élő élőlények?

2018. jan. 12. 14:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Pont azért nem örültem volna neki, mert még szégyenebbül éreztem volna magam amiért hülye vagyok matekból :D De mondjuk ha egyetemen tartana előadást, lehet beülnék hozzá párszor (:
2018. jan. 12. 19:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Rákerestem a srácra, mert szkeptikus voltam. A LinkedIn profilján fent van, hogy Anglia egyik legjobb egyetemén, az UCL-en szerzett gépészmérnöki diplomát, majd doktori fokozatot, most ott tanít.

Hát nem nézném ki belőle, az tuti. :D

Tipikus bugyuta szépfiú feje van, aki maximum a gyúráshoz ért.

2018. jan. 12. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!