Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént már veletek, hogy olyan személyiségű nőbe/férfiba szerettetek bele, amilyenbe sose gondoltátok, hogy bele fogtok?
Persze, a mostani barátom.
Előtte mindig a "csibészek" után mentem, akikkel berúgtunk hétvégente aztán egész nap az ágyban döglöttünk, veszekedtünk, bandákban játszottak, smároltak velem színpadon, hasonlók. Szóval a "pörgős" fiúk.
A mostani barátommal teljesen más volt, nem volt ilyen titkolózós érzelem-rejtegetés aztán hatalmas kiborulások. Nem szerettem bele egyből, mikor találkoztunk éppen nagy koppanás után szedegettem össze magam. Aztán elhívott egy kávéra, ahol 3 órát beszélgettünk. Még aznap este egy pohár borra is, ahol nem is tudom meddig beszélgettünk, de végigsétáltuk az egész várost. Direkt kirúzsoztam magam, hogy véletlenül se csókoljon meg, de megcsókolt. Aztán kb. 2 hétig ez ment, hosszú hosszú beszélgetések egy csókkal a végén, aztán mikor végül felmentünk hozzá, akkor tényleg tudtam, hogy most "hazajöttem". Nem a húdejó szex miatt (ami a mai napig az), hanem az illata, a teste közelsége annyira eltölt mindennel, ami hiányzott az életmől, hogy leírhatatlan.
Persze így több év távlatból visszanézve más, de sokkal pedánsabb, "rendesebb életet él", mint akikhez azelőtt közöm volt.
Tanulunk egymástól, ő lazult, én meg összekaptam magam.
20L
Igen! Haverom is én is szinglik voltunk jártunk bulizni, minden bulin ugyanazzal a lánnyal rosszalkodtam...mi 2-3 hetente jártunk ő minden héten, ha én nem mentem volt más pasija.
Szóval beleszerettem a disco,legkikapósabb lányába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!