Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a barátnőd nagyon sok mindenkivel csalt volna meg úgy, hogy te semmiről sem tudtál?

Figyelt kérdés
Olyan szinten, hogy boldog, boldogtalan megdugta. 25-30 férfi
2018. jan. 10. 22:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Az egy irónia volt... És te valóban buta. ;)"

A másik észkombájn :D

2018. jan. 11. 09:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Szakitanek majd mindenkinek elmondanam milyen ember, hadd tudja meg az egesz varos, hogy micsoda feher maju. Ha hisztizik akkor megmondom neki, hogy en csak az igazsagot terjesztem. A tobbi ferfinek sem art tudni, hogy mire szamithatnak tole, es a noknek is veszelyes vele baratkozni, mert ki tudja mikor fogja elcsabitani az o parjukat is. Ez nem pusztan elegtetel, hanem kozszolgalat is.
2018. jan. 11. 10:20
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 az igen! : D egy megcsalos no mar nem no , ha nem ribi. normalis modja is van ha szakit veled , nem am meg ki is tallal pofatlanul minden emberi erzelmek gatat torve.
2018. jan. 11. 10:51
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 Ne haragudj, de nem ertem a problemadat. Olvasd el meg egyszer a kerdest. Inkabb az volna a fura, ha egy ilyen esemenyt melyen eltemetne magaban a kerdezo, mert o egy gentleman.

Tudom, hogy a velemenyem kirekeszto es nem tolerans, de aki boldog boldogtalannal megcsalja a parjat az bizony r.banc. Egy r.banc no, mert attol meg no marad, nem is ertem miert ne maradna az.

Gondolom no vagy es osztonosen a no partjara allsz fuggetlenul a szituaciotol. Kicsit eretlen jellemre vall. Probald meg akkor elkepzelni azt, hogy a pasid csalt meg fuvel-faval. De teeeenyleg rengeteg novel. Mit teszel? Nyelsz egyet es tovabblepsz, vagy megprobalsz masokat figyelmeztetni a veszelyre, mikozben a sajat banatodon is enyhitesz a kibeszelesevel?

Eleg kifordult ertekrended lehet, ha az igazsag kozlese szamodra a pofatlansag, nem pedig a sorozatos megcsalas.

2018. jan. 11. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!