Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szívemnek szólítottam azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívemnek szólítottam azt a férfit akivel szexkapcsolatban élek. Járt már valaki hasonlóan? Jobb ha tisztázom vele hogy nem komolyan gondoltam?

Figyelt kérdés

Fiúk ti mit szólnátok ehhez?

Nagyon kezdeti a dolog, 2 hét alatt kb 5x találkoztunk eddig. Szex után általában összebújunk, lazulunk, filmezünk, és ekkor mondtam neki véletlenül hogy szívem. Azonnal mondtam neki hogy bocsi nem úgy értem :D

Aki járt már így elmesélheti :D

2018. jan. 10. 18:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindig is létezett, csak nem szexkapcsolat néven és nem volt ennyire publikus, sőt, nem is beszélt róla senki.

Ma már a kapcsolatok egyik formája, és valahol a rohanó, karrierista világ része.

Valahol jobb mint az egyedüllét, de nem pótolja az érzelmen alapuló párkapcsolatot.

A szexre viszont mindenkinek szüksége van, bár van aki ezt "kordában tartja", van aki felvállalja, hogy szüksége van rá.

Én nem török pálcát senki fölött, amennyiben nem rombol szét egy kapcsolatot elfogadható.

2018. jan. 11. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!