Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti szexkapcsolatban, hogy határolódtok el az érzelmektől?
Sehogy! Barmennyire öszinte vagyok, elöbb utobb, kivetel nelkül, mindegyik lany nekiallt elemezgetni a lelkivilagomat, hogy milyen sok a hasonlosag köztünk, milyen jo part alkotnank, meg mit veszithetnenk azzal, ha megprobalnank. Annak ellenere, hogy az elsö együttlet elött, megkockaztatva, hogy megis egyedül bujok agyba, kikötöm, hogy ez szamomra a szenvedelyröl szol es kizart, hogy ebböl több legyen. Több tucat ilyen kapcsolatom volt, köztük olyan is, ami eveken at huzodott. Annak ellenere, hogy abban is öszinte vagyok, hogy altalaban parhuzamosan több ilyen kapcsolatot apolok, a legtöbb lany megis beleeli magat valamibe, amire semmi okot nem adtam. Raadasul engem (a kiemelkedöen szep külsö mellett) az ertelmes lanyok erdekelnek. Böven volt köztük Dr. es Phd-vel rendelkezö is. Kivetel nelkül, es ezt el is mondtam nekik, jobbat erdemeltek volna nalam. Olyat, akinek ö az elete/vilaga közeppontja...
En arra a következtetesre jutottam, hogy, ha egy nö kifejezetten elvezi veled a szenvedelyes pillanatokat, akkor erzelmileg is kötödik hozzad. Barmennyire racionalis gondolkodasu, barmennyire mocsoknak is tartja a szemelyisegedet.
Egy ilyen kapcsolatom volt ami másfél évig tartott.Nem lettem szerelmes, viszont önmagammal vívtam csatákat.Egyrészt néha sértette az egómat, hogy csak ennyire kellek, másrészt nekem is csak ennyire kellett, nem is tudtam volna vele elképzelni többet.
Nem bántam meg, jól éreztem magam vele akkor abban az élethelyzetben ez kellett.De rájöttem, hogy a szexkapcsolat nem nekem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!