Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szexkapcsolatban hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szexkapcsolatban hogy viselkednek a felek?

Figyelt kérdés
Beszélgetnek minden nap, összebújnak, puszilgatják egymást, fogják egymás kezét az utcán?
2017. nov. 29. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Beszélgethetnek, ez viszonyfüggő, de nem hiszem hogy fognák egymás kezét az utcán, pláne ha nem függetlenek. Összebújás rendben van, pláne egy kiadós szeretkezés után.
2017. nov. 29. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Legalábbis én nem így.

Nekem 3 lánnyal volt eddig szexkapcsolatom(hívhatjuk barátság extrákkal-nak is, kinek mi tetszik) ami semmiben, de tényleg semmiben nem tért el egy laza haveri kapcsolattól, azon kívül hogy néha szexeltünk is csak úgy egyet a magunk és egymás szórakoztatása és kényeztetése céljából.

2017. nov. 29. 14:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A szexkapcsolat meg a barátság extrákkal más, pont az a különbség, amit 2-es írt, barátság extrákban barátság is van.

De ha minden nap olyan szorosan együtt vannak, hogy energiájuk vagy idejük vagy egyik sincs arra, hogy mással ismerkedjenek, akkor az már se nem nem tiszta szexkapcsolat, se nem tiszta barátság extrákkal, hanem valami elbszott dolog.

2017. nov. 29. 14:29
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

1. Igénylem a fizikai intimitást, vagyis a simogatást, bújást, ölelést, csókolózást szex közben. Akkor is ha nem vagyok szerelmes.

2. Hetente egyszer-kétszer találkoztunk és voltak napok, amikor egyáltalán nem beszéltünk, de azon kívül is csak messengeren kb az időpontot beszéltük meg, hogy mikor találkozunk legközelebb.

3. Csak szexre találkoztunk (nincs szex, nincs tali), de volt hogy elé mentem a munkahelyére és onnan haza hozzám, vagy elkísértem a megállóig kúrás után. Olyankor simán megfogtam a kezét az utcán, de a szülinapjára virágot is kapott tőlem.

4. Szexnél ugyanúgy fontos volt nekem az ő élvezete is, mint a sajátom, mintha egy kapcsolaton belül csináltuk volna.

Soha egy pillanatig nem voltam szerelmes belé és ez kb 7-8 hónapig tartott.

25/F

2017. nov. 29. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk : minden napos kommunikáció,látjuk is egymást,de nem járunk sehova együtt,nem fogjuk meg egymás kezét.Puszi,csók mindig van.Találkozáskor szex,beszélgetés,étel-ital.Kisebb ajándékok.Némi érzelem is van.
2017. nov. 29. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mikor mi párommal megismerkedtünk, csak szexnek indult, de pár alkalom után már valahogy teljesen magától értetődő volt, hogy nálam alszik, összebújunk, puszilgat, kézenfogva sétáltunk, aztán pár hónap múlva valahogy természetessé vált az is, hogy egy párt alkotunk.

Az elején el nem bírtam volna képzelni, hogy pont ő lesz a párom, de úgy tűnik, nagyon egy hullámhosszon vagyunk nem csak az ágyban, minden téren.

36/N

2017. nov. 29. 15:15
 7/9 D. Brasco ***** válasza:
100%
Egy csak szexkapcsolatrol szolo dologban semmi ilyennek helye nincs,hogy egymás kezet fogni meg minden nap kontaktban lenni.......az ilyen mar nem szex kapcsolat nem valami egészen mas.....amit egyébként jobb minel hamarabb befejezni mert ott az egyik oldalról mar biztosan vannak/lesznek érzelmek... Ha mindkettorol lesz az meg a jobbik eset akkor talan lehet kapcsolat a dologbol
2017. nov. 29. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Annyi féle "normális" kapcsolati modell van manapság, hogy már szinte minden "megengedett" és akár életképes.

Én is többféle képen el tudok képzelni egy "szexkapcsolatot". Van egész romantikus verzió, illetve van sokkal nyersebb is. Sőt, azt is el tudom képzelni, hogy kvázi járnak, viszont olyan hű de komoly érzelmek egyik oldalon sem játszanak. Eljárnak csatangolni, programokat csinálnak, elütik együtt a szabadidejüket, de egyikőjük sem esik hanyatt a szerelemtől. Sorolhatom még...

2017. nov. 29. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:
56%

Az a baj, hogy itt is látom, hogy sokak fejében csak annyi van, hogy

A: agyatlan, állati kúrás, másikhoz hozzá nem érés

B: szerelmes-érzelmes párkapcsolat, együtt lét, fb-on kapcsolatban, stb.

Nem értem miért nem tudjátok elképzelni hogy a világon e kettőn kívül más is van.

2017. nov. 30. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!