Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újabb Péntek este, és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újabb Péntek este, és már megint unatkozom, ti hogy birjátok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 19:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
énis elvagyok itthon, meg mehetnék is le haverokkal csak ilyen fosidöbe semmi kedvem, azzal nincs gond, h jó itthon pihenni, csak UNOM MAGAM :D:\
2010. jún. 4. 19:44
 12/29 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, nálunk most estefele kezdett el sütni a nap, tök jó idő van :)

Komárom-Esztergom megye :)

2010. jún. 4. 19:48
 13/29 anonim ***** válasza:
Miafasz? Tanulj deriválni, vagy nyelveket, a mai világban nem lehet unatkozni, főleg, ha van neted is.
2010. jún. 4. 19:49
 14/29 A kérdező kommentje:
hát nekem sikerül :D
2010. jún. 4. 19:51
 15/29 anonim ***** válasza:
Ln már azt kezdem unni hogy kiírogatod ezeket a kib*szott újabb péntek/szombat este unatkozom kérdéseket. Állj már le apám.
2010. jún. 4. 20:17
 16/29 A kérdező kommentje:

xdDD

miért idegesit? :D

engem meg felviditanak az ilyen kommentek :D, szoval kössz a hozzászólást xd;)

2010. jún. 4. 20:19
 17/29 anonim ***** válasza:

Szerintem én mindjárt megyek masztizni, csak várom, hogy mindenki elmenjen a saját zugába, mert nem akarom, hogy rámnyitsanak. Legszivesebben vizipipáznék, de kezdek parázni attól, hogy újabban mennyire kivánom, úgyhogy úgy döntöttem vasárnapig várok vele (akkor már majdnem meg lesz az 1 hét kihagyás:D), bulizni is szivesen mennék, de szerdán már voltam, azzal kb el is vertem a zsebpénzem, szóval most kénytelen vagyok itthon dekkolni.

Asszem le is zuhanyzom hideg vízzel mert itt k_rva meleg van, aztán majd olvasok is valamit, na meg hátha lesz valami jó film.

2010. júl. 23. 19:38
 18/29 anonim ***** válasza:

Én is itthon töltöm a péntek estét... Két hete folyton buli volt péntek/szombat/vasárnap...szóval kimerültem. Hétköznap meg meló...tanulnom kéne de nincs kedvem, szóval majd holnap délelőtt nekiülök. Ja...és még annyit, hogy hívtak volna ma is buliba, de nem volt kedvem menni...

Ennyi =:D

2010. júl. 23. 19:48
 19/29 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy csak péntek este unatkzol,nekem az egész életem unalmas,egész nyáron sehova se mentem:(
2010. júl. 23. 19:51
 20/29 A kérdező kommentje:
nem csak pénteken unatkozom :D mondjuk azt nem mondom h sehova nem mentem de azért jut böven unalomra is xd
2010. júl. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!