Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb Péntek este, és már megint unatkozom, ti hogy birjátok?
hát nem tudom, nálunk most estefele kezdett el sütni a nap, tök jó idő van :)
Komárom-Esztergom megye :)
xdDD
miért idegesit? :D
engem meg felviditanak az ilyen kommentek :D, szoval kössz a hozzászólást xd;)
Szerintem én mindjárt megyek masztizni, csak várom, hogy mindenki elmenjen a saját zugába, mert nem akarom, hogy rámnyitsanak. Legszivesebben vizipipáznék, de kezdek parázni attól, hogy újabban mennyire kivánom, úgyhogy úgy döntöttem vasárnapig várok vele (akkor már majdnem meg lesz az 1 hét kihagyás:D), bulizni is szivesen mennék, de szerdán már voltam, azzal kb el is vertem a zsebpénzem, szóval most kénytelen vagyok itthon dekkolni.
Asszem le is zuhanyzom hideg vízzel mert itt k_rva meleg van, aztán majd olvasok is valamit, na meg hátha lesz valami jó film.
Én is itthon töltöm a péntek estét... Két hete folyton buli volt péntek/szombat/vasárnap...szóval kimerültem. Hétköznap meg meló...tanulnom kéne de nincs kedvem, szóval majd holnap délelőtt nekiülök. Ja...és még annyit, hogy hívtak volna ma is buliba, de nem volt kedvem menni...
Ennyi =:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!