Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb Péntek este, és már megint unatkozom, ti hogy birjátok?
de sokan a halálomat akarják xd
még mindig nem unalmas az életem csak most unatkozom, de azért kösz.. sajnos kötél nincs itthon elég erös, a fegyver meg drága :\
jaj ne legyél már ennyire negatív...könyörgöm, ez nem akkora dolog. örülj neki, hogy végre hétvége és pihenj. amúgy ha enniyre zavar, akkor ne a gyakorikérdések előtt ülj, hanem szépen hívd fel a haverjaidat, hogy menjetek valamerre. nem kell partyzni, csak találkozni, hülyülni, nevetni. szóval ne várd a sült galambot ha ennyire unatkozol hanem tegyél is ellene hogy ne így legyen.
személy szerint én élvezem a péntek-szombat estéket itthon, mert csak így tudom magam kipihenni. amúgy is tanulnom kell (tudom, most le leszek stréberezve), szóval felejtős lenne ma mindenféle buli meg koccanás a barátokkal. de én elvagyok itthon, élvezem a semmittevést.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!