Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem jó a nőknek csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem jó a nőknek csak a szex kapcsolat?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 23:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
94%
Azért mert a legtöbb nő kötődni kezd amikor szexel valakivel. Egy egyéjszakásba még belemehet érzelmek nélkül (már akinek van ehhez gyomra, meg elég neki amit akkor kap) de ahogy elkezd szexelni valakivel rendszeresen ott már nem tud ellenállni a szerelemnek sokáig. Aki igen, az alapvetően férfiasan gondolkodik. Szex folyamán oxitocin szabadul fel ami a kötődés hormonja. Ugyanez a hormon szabadul fel akkor is amikor a kisbabádat szoptatod. Van aki ellen tud állni ennek a hormonnak, talán nála kevesebb termelődik, mint a férfiak esetében. De én ilyenkor szerelmes leszek. És nagyon fáj ráébredni, hogy a másik meg nem. Én megnyitom előtte a testemet és a lelkemet, beengedem magamba mindenhogyan ő pedig megköszöni szépen és a legközelebbi találkozásig tojik a fejemre. Hát ez így nem jó....
2018. jan. 10. 06:25
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
A pénisz magában egy undorító szerv. Attól lesz "szép", ha szeretem az embert, akihez tartozik.
2018. jan. 10. 06:30
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

*19 te jo sok fszival voltal , vagy kevesse de krtak ejjel nappal

. ezert nincs mar vagyad.

2018. jan. 10. 08:51
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

23#

Nem voltam se sokkal, se kevéssel. Egyszerűen nincs nálam szexuális vágy szerelem nélkül. Ha szerelmes vagyok, akkor meg természetes, hogy éjjel-nappal dugunk, és nincs hiányérzetem. ;) A pólója illata is elég, hogy begerjedjek. *.*

2018. jan. 10. 09:02
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

19" Bizonyos kor fölött (ez mindenkinél más, nálam olyan 20 éves kortól) egy nő nem csak járogatni akar, hanem családot alapítani."

Én vagyok a 13-mas, olvasd el, és amellett igaz az alábbi is.

Én mindig is 80%-ban a testi szerelmet terveztem egy kapcsolat tartalmának, mert abban tudom megélni a szerelmet, és nem akarok gyerekeket, családban sem akarok élni, utáltam mindig is gyerekként.

Szóval egyáltalán nem minden nőnek van egyéb terve a férfival a szerelmen kívül, ezt fontos leszögezni azért.

2018. jan. 10. 09:07
 26/29 Judit58 ***** válasza:
53%
Mert nem ferfiak..nem vagyunk egyformak. Mindennek van ara..van akinel penzzel fizetsz van akinel erzelmekkel..ennyi
2018. jan. 10. 11:10
 27/29 Judit58 ***** válasza:
53%
Mert nem ferfiak vagyunk..nem vagyunk egyformak. Mindennek van ara..van akinel penzzel fizetsz van akinel erzelmekkel..ennyi
2018. jan. 10. 11:12
 28/29 anonim ***** válasza:

25#

Nem gondoltam, hogy minden mondat után ki kell írni, hogy tisztelet a kivételnek.

Egyébként ha nem múltál el 60, még ne mondd azt, hogy soha. ;)

Sok nőnek 40 felett jut eszébe családot alapítani.

De nem vagyunk egyformák. Szerencsére.

Én például egy percet sem rostokolnék olyan kapcsolatban, amit csak a szex tart össze.

Így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő párt. Te is, a kérdező is, én is, mindenki. :)

2018. jan. 10. 12:40
 29/29 anonim ***** válasza:
45%

"Bizonyos kor fölött (ez mindenkinél más, nálam olyan 20 éves kortól) egy nő nem csak járogatni akar, hanem családot alapítani."

A magad nevében beszélj ;)

2018. jan. 10. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!