Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem jó a nőknek csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem jó a nőknek csak a szex kapcsolat?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 23:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
16%
Többségük rossz tapasztalatok miatt, nem tudják elképzelni, hogy lehet érzelemdús is egy ilyen jellegű kapcsolat, félnek a társadalmi megítéléstől, nem elég érettek hozzá (pl. nem képesek uralkodni az érzelmeiken és félnek attól, hogy beléd szeretnek, félnek a sérülésektől) stb.
2018. jan. 9. 23:21
 12/29 A kérdező kommentje:
A kapcsolat ha vége az végződik rosszul
2018. jan. 9. 23:22
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Nekem azért nem jó, mert csak ha beleszerettem valakibe, attól lesz szexuális vágyam.

Mindenki kvázi undorító testileg, aki nem a szerelmem.

aki meg a szerelmem, azt meg ugye sose akarom elengedni már.

Szóval elég nagy szívás, ha valaki a szerelmed, de ő meg nem szeret viszont.

Ki se bír alakulni egy szexkapcsolat, mert ő nem bekkeli ki mellettem a beleszeretési folyamatot.

2018. jan. 9. 23:29
 14/29 anonim ***** válasza:
78%
Rettentő jónak kell ahhoz valakinek lennie, hogy szexkapcsolatba belemenjek.
2018. jan. 9. 23:31
 15/29 anonim ***** válasza:
72%

Egyszer volt egy szexkapcsolatom.Kb. másfél évig tartott és egy nagy érzelmi hullámvasút volt részemről.

Igazából szégyelltem magam miatta, azt éreztem kihasználnak pedig nem, hiszen megbeszéltük, én is akartam de valahogy olyan érzésem volt, hogy használnak.

Egyrészt jó volt mert a testi szükségletemet lerendeztem, de lelkileg megviselt.Végül is nem bánom, nem rossz érzés visszagondolni rá de nem nekem való.

2018. jan. 9. 23:46
 16/29 anonim ***** válasza:
26%
Mert arra csak korlátozott ideig kellenek.
2018. jan. 9. 23:51
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem jó nekik??? A többségüknek csak az jó, és nagyon soknak más nem is való.
2018. jan. 10. 00:41
 18/29 anonim ***** válasza:
83%
Vannak akiknek jó. Le is r....bancozzák őket rendesen. Gondolom ez nem hozza meg a többiek kedvét.
2018. jan. 10. 01:26
 19/29 anonim ***** válasza:
82%

Nekem csak akkor jó a szex, ha van érzelem is. Szerelem nélkül nem megy. Nem is vágyok arra, hogy csupán testi szükségletek miatt dugjak valakivel.

Tudom, hogy sokaknak megy érzelmek nélkül, de nekem nem.

Valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül.

És ami ennél is fontosabb: nem is érdekel ilyen jellegű kapcsolat. Bizonyos kor fölött (ez mindenkinél más, nálam olyan 20 éves kortól) egy nő nem csak járogatni akar, hanem családot alapítani. Egy szexkapcsolat ebből a szempontból csak időpazarlás. Mindketten tudjuk, hogy nem lesz belőle semmi több.

Ebből hamar kiderül, hogy számomra miért nincs benne semmi, ami jó lenne.

2018. jan. 10. 05:56
 20/29 anonim ***** válasza:
36%
Pedig nagyon sok nő benne van ilyenben. Még, ha nem is tart sokáig. Nem a rendes kapcsolatokból van 25 éves korukra 10-15 darabos partnerszámuk.
2018. jan. 10. 06:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!